Hana Zagorová zazpívá vyprodanému divadlu

Hana ZagorováJednoznačně nejusměvavější stálice české popové scény Hana Zagorová předvede 18. února v komorních prostorách Divadla Kalich, že neztratila na hlase a energii. Během vystoupení zazní nejslavnější melodie a hity za celou zpěvaččinu kariéru. Můžete se tak těšit na písně Duhová víla, Maluj zase obrázky nebo Je naprosto nezbytné.


Devítinásobná česká slavice oslovuje české i slovenské fanoušky již celá desetiletí. Jen málokterá zpěvačka dokáže vykouzlit úsměv na rtech nejen sametovým hlasem, ale i pozitivními texty, které se zapíší do paměti a nepustí. Společně se svým hostem Petrem Rezkem vystoupí Hana Zagorová 18. února od 19 hodin v pražském Divadle Kalich.

Během dvouhodinového koncertu zazpívá popová diva nejznámější a nejoblíbenější hity celé své pěvecké kariéry. Přesto, že koncert je jedním z mnoha zastávek po České a Slovenské republice, je vyprodáno. Fanoušci si tentokrát Zagorovou užijí v méně obvyklém prostředí.

 

Hana Zagorová


Charismatická a energická zpěvačka má na svém kontě řadu desek. Například za poslední cd a dvojdvd Lucerna 2010 získala zlatou desku za tři tisíce prodaných nosičů. Dalším jejím počinem je album Zloděj duší z roku 2007, na kterém najdete dvanáct písní včetně „Cestou" nebo „S láskou je svět akorát".

To, že jde o umělkyni všestrannou, dokazuje i fakt, že kromě pěvecké dráhy přijala Zagorová také divadelní role. A to v muzikálu Mona Lisa, kde si zahrála matku hlavní hrdinky, a Jack Rozparovač. Tam ztvárnila Elizabeth. Od roku 1983 je Hana Zagorová zasloužilou umělkyní.

To, že dostala ocenění právem a i po letech neztrácí na jiskře, předvede pražskému publiku již za týden! A bude se zajisté na co těšit.



Text: Sylvie Zapletalová
Foto: Oficiální foto





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání