Sedmihorské léto nabídne pestrý program

Sedmihorské létoČtvrtý ročník Sedmihorského léta odstartuje 10. 5. koncertem Honzy Nedvěda a zábavným vystoupením Josefa Aloise Náhlovského. To jsou ale jen střípky z mozaiky žánrově bohatého repertoáru, který festival nabídne. Během koncertů od května do srpna se kromě českých a slovenských interpretů představí rakouská skupina Opus nebo němečtí Alphaville.


Od května budete mít o důvod více navštívit Český ráj. Kromě krásné přírody se zde bude konat Sedmihorské léto. Již čtvrtý ročník multižánrového festivalu je rozplánován do více než deseti termínů od května do srpna. Ochuzeni o zábavu nebudou děti, rodiče a dokonce ani prarodiče.

Během léta vystoupí mnoho českých a slovenských interpretů na hudebním a divadelním festivalu. Sérii koncertů odstartuje Jan Nedvěd a svým zábavným vystoupením ho doplní Josef Alois Náhlovský. Následovat budou koncerty Janka Ledeckého, Miroslava Žbirky, Hany Zagorové, Petra Rezka nebo mladičké zpěvačky Celeste Buckingham.

Sedmihorské léto


Kromě plejády českých a slovenských hudebníků přijala pozvání také rakouská skupina Opus, kterou všichni znají díky nesmrtelnému hitu „Life is life". Tím ale zahraniční hosté nekončí. Organizátorům se povedlo nalákat k vystoupení také legendární Alphaville. Ti se vryli do paměti především hitem „Forever Young".

Malé návštěvníky zabaví program Kinghouse dětem, který je naláká na soutěže o ceny, výtvarnou dílnu i zkoušku dovedností. Lístky na festival jsou v předprodeji již od začátku března a stojí od 170 do 590 korun - v závislosti na účinkujícím interpretovi. Permanentka pak v předprodeji vyjde na 1 090 korun. Pro nerozhodné budou vstupenky v prodeji i přímo na místě, ovšem za vyšší cenu.



Text: Sylvie Zapletalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání