Soutěž: Podpořte své děti v tvořivosti, na chvíli se mohou stát skutečnými spisovateli!

soutěžV sobotu 26. dubna se v pražském Kulturním centru 12 uskuteční v rámci Světového dne knihy a autorských práv jedinečný kulturní program. Snad každé dítě si rádo sepisuje básničky, povídky, pohádky či jiné literární kousky. Podpořte ho v jeho tvorbě a přihlaste ho do soutěže, kterou pořádá Splněné dětské přání. Výherci se pochlubí svými díly v rámci autorského čtení jako skuteční spisovatelé.


Bohatý program v Kulturním centru 12 nabídne veřejná čtení, přednášku o autorském právu, chvilku poezie, výstavu ilustrací i zajímavé soutěže. Seznamte se s literaturou zblízka, můžete se těšit na soutěže, veřejná čtení, přednášku o autorském právu a chvilku poezie. Seznámíte se s autory elektronického časopisu Lemurie a pro osvěžení si můžete zpestřit čas výstavou ilustrací. Během programu bude vyhlášen i vítěz soutěže literárního portálu Piště povídky (www.piste-povidky.cz).

splněné dětské přáníZpestřením bude účast neziskové organizace Splněné dětské přání, ta umožní vybraným handicapovaným či nemocným dětem, aby se podělily s návštěvníky o svou tvorbu v rámci autorského čtení, jako tomu bývá u skutečných spisovatelů. Pomáhat jim u toho budou samozřejmě zakladatelky Splněného dětského přání, Martina a Kristýna Šmejkalovy. Na celou akci je vstup zdarma, může tedy pozvat i svou rodinu a přátele.

Jak se zapojit do soutěže?
Pomozte svému dítku zhotovit jakýkoli literární výtvor, může jít například o pohádku, povídku, detektivku, básničku, fantazii se meze nekladou. Dílo zašlete společně s požadovanými údaji, které jsou uvedeny níže, na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript (preferujeme), nebo poštou na adresu: Splněné dětské přání, Tréglova 794/4, PSČ 152 00, Praha 5.

Přihlášeny mohou být všechny děti ve věku od 5 do 18 let včetně, které mají trvalý pobyt na území České republiky a jsou jakýmkoli způsobem handicapované či nemocné (např. DMO, rakovina, astma, slepota atd.).

S přihláškou zašlete tyto požadované údaje:

  • Jméno a příjmení dítěte
  • Věk dítěte
  • Onemocnění dítěte
  • Bydliště
  • Jméno a příjmení zákonného zástupce dítěte
  • Kontakt na zákonného zástupce dítěte


Uvedené údaje budou k dispozici pouze pořadateli soutěže, nebudou poskytovány třetím stranám.

Ze zaslaných děl budou vybrána minimálně 2 – jedno zvolí organizátoři Splněného dětského přání, druhé výherce určí svými hlasy (pomocí tlačítka Tose mi líbí) fanoušci stránky www.facebook.com/splnene-prani

Soutěž bude ukončena v pátek 18. dubna 2014. Všichni výherci dostanou v den akce od neziskové organizace další dárek, konkrétní podobu však neprozradíme, abychom nezkazili překvapení!

 

Text: Kristýna Šmejkaková
Foto: Morguefile





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání