Wohnout slaví 10 miliónů zhlédnutí na Youtube

wohnout Před třemi roky skupina Wohnout představila klip k písni Svaz českých bohémů. Tento týden videoklip překonal magickou hranici 10 miliónů zhlédnutí na videokanálu youtube.com.  Wohnouti se tak zařadili mezi hrstku českých a slovenských interpretů, kteří se mohou pyšnit tímto mimořádným úspěchem.


Největší hit kapely zrežíroval David Chvátal, který napsal i scénář. Natáčení proběhlo u Vyžlovského rybníka, tedy v domácím prostředí kapely. Vše bylo pojato jako jeden velký mejdan a sraz nejlepších kamarád. V klipu si tak zahráli i členové spřátelených kapel jako Vašek Bláha z Divokýho Billa, Andrea Plíšková z Gang Ala Basta nebo Petra Borovanová alis „ Borůvka“ z Le Pneumatiq.

„V klipu nám hrají blízcí kamarádi a my jim děkujeme, že se tak zodpovědně vžili do role. Z natáčení se stal mejdan, což se dalo očekávat, přeci jen je to píseň o bohémech," říká Matěj Homola, předseda Svazu českých bohémů.

Wohnouti aktuálně finišují sezónu letních festivalů, na podzim plánují dvojkoncerty s Vypsanou Fixou. Příští rok kapela oslaví 20 let existence, které řádně oslaví dvěma výročními tour.



 



Text: Gábina Pánková
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání