Oblíbený drum´n´bassový festival o sobě dává vědět

Let It RollOrganizátoři Let It Rollu hlásají – připravujeme další akci! Fanoušci si mohou zapsat do svých diářů, poznámkových bloků a mobilů datum 15. února 2013. Pokud nebude v prosinci očekávaný konec světa, mohou se příznivci drum and bassové hudby těšit na další porci skvělé hudby a zábavy. Výstaviště v pražských Holešovicích na jednu noc ožije k nepoznání.


Na zimním Let It Rollu se představí dvě desítky zahraničních DJ´s. Organizátoři plánují v Křižíkových pavilonech postavit tři pódia, kde budou účinkující servírovat to nejlepší z drum´n´bassu, dubstepu a electra.

Největší hala nesoucí název „Drum&BassArena Stage“ bude patřit mainstreamovému zvuku pod vedením věhlasného anglického labelu. Druhého pódia „Viper Recordings Stage“ se zmocní tvrdší odnož drum and bassové hudby a na poslední stagi „GetDarker Stage“ si mohou návštěvníci poslechnout dubstep.

Let It RollOrganizátoři odhalili první čtyři účinkující, kteří se na Let It Rollu v únoru objeví. První známou tváří jsou producenti a zakladatelé labelu Viper Recordings Matrix & Futurebound. Na festivalu předvedou novinky mainstreamového drum&bassu. Publikum neochudí ani o staré dobré pecky. Další jméno, které zaznělo, patří uznávanému drum and bassovému producentovi, jenž si vybudoval pevnou pozici díky své hudební rozmanitosti. Je jím Inside Info.

Třetím oficiálním účinkujícím bude Prolix, který si jako podporu na pódium přivede MC Coppu. Ukázky jejich společné tvorby mohou znát posluchači z posledního releasu „On Like That“, jenž vyšel na labelu Playaz. A nakonec to nejlepší – poslední jméno, které organizátoři prozradili, zajisté velmi potěšilo. Účast potvrdil Mefjus, který letos kvůli nemoci nemohl vystoupit na letním Let It Rollu pořádaném v červenci. Připravuje si set plný deepu a neura.


Ukázka ze zimního Let It Rollu 2012

 

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání