Již 5. ročník gurmánského festivalu FESTA DI TONNO, který se uskutečnil v pátek 23. září, připravil pro návštěvníky mnoho překvapení a zajistil nezapomenutelný kulinářský zážitek. Návštěvníci se mohli pokochat nejen čerstvým tuňákem, ale jako překvapení večera na ně čekal také mečoun.
„Bezmála šedesátikilový žlutoploutvý tuňák byl připraven na mnoho způsobů. Hosté si pochutnávali na sashimi, tataráčku nebo šťavnatém steaku,“ informoval Jiří Sovíček, šéfkuchař Pizzeria & Ristorante DI CARLO ŠEBEROV. Pokrmy byly doprovázeny ochutnávkou vín v podání Tomáše Melicha za společnost VINIT. Překvapením večera byl téměř patnáctikilový mečoun vylovený ve Středozemním moři na jihu Francie.
FESTA DI TONNO, je svátkem gurmánů a milovníků kvalitních a čerstvých surovin. Akce se koná dvakrát ročně, proto ti, kteří podzimní festival nestihli, nemusí zoufat, již na jaře Pizzeria & Ristorante DI CARLO ŠEBEROV chystá další gastronomický zážitek.
Pokud máte rádi klasiku, můžete v DI CARLO ŠEBEROV během podzimu ochutnat svatováclavskou kachnu, zvěřinu nebo svatomartinskou husu. Více informací o dalších zajímavých akcích, které Di Carlo Šeberov pořádá najdete na www.dicarlo.cz nebo sociální síti www.facebook.com/dicarlocz/
Text: Otiz
Foto: Di Carlo Šeberov
- Navštivte ráj žraloků a murén, nakrmte želvu a piraňu
- Nejlepší guláš vaří Valaši, shodli se Babica a Sapík
- Anglika se vrátila na prkna Divadla Broadway po 9 letech
- Držte si čelovky, v Praze a Brně odstartuje Noční běh pro Světlušku
- Hudební festival Hrady CZ startuje na Točníku jubilejní letní tour k 10. ročníku