Víte, co spojuje maso a hokej? Přeci tah na branku! Výsledek je důležitý jak pro kulinářský, tak sportovní zážitek. Nepodceňte přípravu na fandění a užijte si hokejové mistrovství světa v plné síle. Získáte ji díky specialitám značky K-Purland, které jsou v exkluzivní nabídce do poloviny června – dnes se zaměříme na „hokejový puk“.
Ingredience (4 porce):
1 balení hamburgeru K-Purland (po 4 kusech)
4 housky/žemle na burger
2 rajčata
4 listy ledového salátu
4 plátky osmažené cukety
1 červená cibule
4 plátky opečené slaniny
domácí majonéza,
domácí kečup,
řeřicha na zdobení
Postup:
1. Hovězí maso na hamburgery opečeme z obou stran na pánvičce nebo připravíme na grilu.
2. Rozkrojíme housky, spodní díl potřeme majonézou a poklademe plátky dokřehka opečené slaniny. Na slaninu dáme opečené nebo ogrilované hovězí maso a dále vrstvíme list ledového salátu, plátky rajčat, tenká kolečka cibule a plátky cukety.
3. Vrchní díl housky potřeme domácím kečupem a přiklopíme.
4. Jemně posypeme řeřichou a servírujeme.
Náš tip:
Propíchněte burger uprostřed párátkem nebo špejlí, bude díky tomu lépe držet pohromadě a vám to usnadní konzumaci. Jako přílohu doporučujeme osmažené brambůrky nebo cibulové kroužky.
Text: Kaufland
Foto: Kaufland
- Recept na filátka ze pstruha s mandlovou krustou a soutěž o poukázky na nákup
- Anglika se vrátila na prkna Divadla Broadway po 9 letech
- Držte si čelovky, v Praze a Brně odstartuje Noční běh pro Světlušku
- Hudební festival Hrady CZ startuje na Točníku jubilejní letní tour k 10. ročníku
- Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní bude již tento pátek a sobotu