Jste žena a chcete lépe porozumět sama sobě? Navštivte přednášku Mirandy Gray

Kulturní servis PulsZnámá britská výtvarnice, lektorka a hlavně autorka knih, které změnily životy tisíců žen na celém světě i v Čechách, zavítá v pátek 24. května do pražského Etnosvěta, aby se podělila o své zkušenosti a poodhalila ženám cestu, díky níž mohou žít spokojenější a naplněnější život.


Pokud jste žena, dost možná vás už mnohokrát v životě napadlo: Jsem divná? Proč mi zrovna dnes nic nejde od ruky, a přitom včera mi to šlo? Jak je možné, že někdy jsem úplně v pohodě, a zrovna teď jsem tak přecitlivělá a ve stresu? A proč mě jindy baví být s lidmi, a dneska nechci nikoho ani vidět – ani svého partnera, ani své děti? Mám to jenom já, nebo to mají všechny ženy? A je v tom nějaká pravidelnost?

Kulturní servis PulsMiranda Gray si kladla přesně tytéž otázky, když jí její nakladatel opakovaně vracel její ilustrace – a přišla na to, že její styl malování ovlivňují fáze jejího menstruačního cyklu. Později o tom začala i psát a přednášet a do dnešního dne její knihy Rudý měsíc a Cyklická žena i přednášky a workshopy ovlivnily životy stovky tisíc žen po celém světě.

Miranda totiž učí ženy vnímat jejich menstruační cyklus jako přirozenou součást jejich života a přistupovat k němu nikoli jako k problému, ale naopak jej ocenit jako výjimečný dar. Navíc jim ukazuje, jak mohou všech čtyř fází cyklu (včetně premenstruační a menstruační) skvěle využít – protože tyto fáze jim přinášejí určité zesílené schopnosti, a ženy jsou tudíž tvořivější, produktivnější i efektivnější, když vědí, kdy se do čeho pustit!

Chcete-li tedy zjistit, jak se proměňujete a jak těchto proměn můžete využít, abyste byly víc v pohodě, měly víc energie a cítily se opravdu ženské, nenechte si ujít praktický workshop Mirandy Gray, zakončený křtem dvou jejích nejnovějších knih: Poselství pro ženskou duši a Probuzení ženské energie. Kvůli omezenému počtu míst je nutná registrace předem na webu cyklickazena.cz

Zajímavosti o Mirandě Gray:
- iniciátorka celosvětového hnutí nazvaného „Požehnání ženského lůna
- se svým manželem založila marketingovou a webdesignérskou společnost Footmark Media Ltd
- 11. kapitola knihy Cyklická žena je určena mužům, aby snáze porozuměli svým ženám v jednotlivých fázích jejich cyklů

 

Zdroj: Metro
Foto: Oficiální foto pořadatele





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání