Jedinečná tenisová událost - historie Laver Cupu se bude psát v pražské O2 areně

Kulturní servis Puls Laver CupPoprvé v historii se proti sobě postaví elitní světoví tenisté v souboji mezi týmem Evropy a týmem Světa v rámci Laver Cupu. Turnaj, pojmenovaný po legendárním Rodu Laverovi, se uskuteční 22. až 24. září 2017 v pražské O2 areně. Díky unikátnímu formátu akce se ze zarytých rivalů stanou na kurtu spoluhráči.


Turnaj se odehraje ve třech dnech. V pátek a sobotu je program rozdělen do dvou herních bloků. Denní program obsahuje dvě dvouhry, večerní blok zahrnuje jednu dvouhru a jednu čtyřhru. V neděli je na programu jeden herní blok, v němž se bude hrát do zisku vítězného bodu (tzn. jeden až pět zápasů)

Kulturní servis Puls Laver Cup

Laver Cup byl inspirován světově proslulým golfovým Ryder Cupem a hrát na něm bude šest nejlepších hráčů Evropy proti šesti nejlepším hráčům světa. Větší napětí dodají turnaji i týmoví kapitáni. V této roli se představí dva z největších rivalů, jaké tenisová historie zná: Björn Borg a John McEnroe.

V týmu Evropy potvrdili účast vítěz letošního Australian Open Roger Federer a šampion letošního Roland Garros Rafael Nadal. Pro více informací a nákup vstupenek navštivte www.o2arena.cz

 


Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání