Díky laskavým zákazníkům Kauflandu byla i další sbírka úspěšná

Kulturní servis PulsVe dnech 17. 11. – 8. 12. 2016 probíhala ve všech prodejnách Kaufland sbírka pro děti z SOS dětských vesniček. Zákazníkům jsme nabízeli dárkové visačky v hodnotě 30 korun se čtyřmi různými motivy obrázků, které namalovaly právě děti z vesniček. Vedle toho byly ve vybraných prodejnách umístěny kasičky s logem vesniček, do nichž mohli zákazníci přispět libovolnou částkou.


Během tří týdnů jsme prodali 97 999 kusů visaček, které vynesly (po odečtení DPH) 2 429 729 korun. Do kasiček pak zákazníci přispěli částkou 522 250 korun. Na konto SOS dětských vesniček tak putovala krásná částka – celkem 2 951 979 korun.

Jednoznačně nejúspěšnější prodejnou sbírky se stala prodejna 4710 v Hodoníně v Dvořákově ulici, jejíž zaměstnanci prodali neuvěřitelných 4 968 visaček! Klobouk dolů.

Kulturní servis Pusl

Na pomyslném druhém místě je prodejna v Třeboni s 2 691 visačkami a na třetím prodejna v Ostravě – Mariánských Horách s 2 392 visačkami.

Ale o závod nešlo, cílem byla podpora ohrožených dětí. Proto patří velké díky za podporu v průběhu sbírky všem zaměstnancům ze všech našich prodejen. Díky vybrané částce se bude dětem z programů SOS dětských vesniček žít zase o něco lépe.

 

Text: Markéta Lidinská
Foto: Médea PR





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání