Mahulena Bočanová slavnostně otevře KIKA Čestlice v novém stylu

kulturní servis pulsPlánujete nákup nového vybavení do bytu či domu nebo se chcete jen pokochat krásnými kusy designového nábytku a dekoracemi? Určitě zavítejte ve čtvrtek 22. září v 9:00 do nově zrekonstruovaného obchodního domu Kika Nábytek v Praze – Čestlicích, který otevírá své zbrusu nové brány.


Čeká vás bohatý doprovodný program plný akčních nabídek formou slevových knížek a zábavy. Pokud dorazíte mezi prvními sty návštěvníky, při nákupu nad 500 Kč navíc obdržíte rodinné vstupné do Aquapalace Praha.

Slavnostní otevření zahájí přestřihnutím pásky mimo jiné i známá herečka a moderátorka Mahulena Bočanová, která bude rozdávat nejen úsměvy, ale i podpisy. Během dne dámy jistě potěší možnost líčení zdarma luxusní kosmetikou. Malí hosté budou nadšeni z velkého skákacího hradu či z malování na obličej. Do pátku je pak možné soutěžit o mnoho dalších atraktivních cen. Přijďte se inspirovat do světa KIKA i vy!

kulturní servis puls

Téměř 18 000 metrů čtverečních prodejní plochy prošlo zásadní změnou, dominantou je otevřený a vzdušný prostor. Celková koncepce je promyšlena s ohledem na jednoduchost a prosvětlení prodejny tak, aby se zákazníci lehce orientovali a zároveň získali přehled o širokém sortimentu KIKA – kvalitním nábytku a bohaté nabídce bytových doplňků. V obchodním domě byla provedena instalace nového LED osvětlení. 2 500 světel uspoří KIKA Čestlice téměř 50 procent elektrické energie, čímž se sníží dopad na životní prostředí.

Zásadní změny proběhly také v přízemí prodejny. Kavárna získala nové jméno KIKAfé a kompletní vybavení. Zároveň došlo k úpravám v nabídce občerstvení. Zákazníci KIKA Čestlice si mohou vychutnat prémiovou kávu značky Julius Meinl, domácí limonády či dezerty z vlastní cukrárny. Modernizací prošla rovněž restaurace ve druhém patře, která nabízí pohodlí a komfort nábytku vyrobeného na míru. Úpravy proběhly též v dětském koutku a speciálním zázemí pro konání dětských oslav. Bez zásahu odborníků nezůstala ani fasáda budovy a venkovní prostory. Renovací prošly přístupové chodníky, parkoviště a okolní zeleň. Celá rekonstrukce si vyžádala investici v řádech několika milionů EUR.

 

Text: Kateřina Kučerová
Foto: KIKA





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání