Benefiční koncert SRDCE JE V NÁS na podporu sluchově postižených oslaví výročí narození W.A.Mozarta

kulturní servis pulsBenefiční koncert SRDCE JE V NÁS, který se koná ve středu 21. září 2016 od 19,00 hodin v kostele Sboru Bratrské jednoty baptistů Praha 3, Vinohradská 68.


V letošním roce se slaví výročí narozeníWolfganga Amadea Mozarta a právě jemu je věnován i program koncertu. Pro mnohé bude koncert překvapením. Zazní předehry k operám v podání Harmonia Mozartiana Pragensis.

Vyjímečný kulturní zážitek doplníme o básně neslyšící básnířky Elišky Vyorálkové, které přednese Vladimír Kratina a o promítnutí dalšího hudebního klipu pro sluchově postižené. Celým večerem vás bude provádětIgor Šebo.

Koncert se koná v rámci oslav Mezinárodního dne neslyšících, který je vždy poslední víkend v září. Zakoupením vstupenky a svou účastí podpoříte projekty pro sluchově postižené. A pokud byste chtěli přispět ještě více, můžete zaslat finanční prostředky na náš transparentní účet či si zakoupit obrázek na některé z našich akcí.

Již třetí školní rok organizujeme arte-terapeutické kurzy malování pro děti předškolního věku. Pořádáme kulturní akce - prodejní výstavy obrázků, točíme hudební klipy pro sluchově postižené a slyšící, poskytujeme poradenství sluchově postiženým a zastupujeme je na úřadech či při dotačních řízeních na kompenzační pomůcky. Připravujeme Muzikoterapii pro sluchově postižené, která má v zahraničí velké úspěchy.


kulturní servis puls

Zdroj: Za kulturou
Foto: Za kulturou





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání