Vydejte se za kosmetikou do Letňan na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

kulturní servis pulsV poprázdninovém týdnu 9. a 10. září 2016 se v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY představí již 22. veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA. Více než tři sta vystavovatelů nabídne široké spektrum známých a prestižních značek profesionální, přírodní či dekorativní kosmetiky, wellnes péče a mnoha dalších oblastí pro krásné tělo a duši.


Nejznámější kosmetické značky a trendy v líčení účesech i odívání – Look 2016/2017 - budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera i Štěpánky Podroužkové. Stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Romana Topinková, Honza Špilar a další úspěšní kadeřníci i výherci soutěží. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek.

V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám, anti-aging péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci či metodám alternativní péče o zdraví. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru, ale též odborníci na masáže a fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, aromaterapii a kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka. Veletrh tedy nabízí nejen inspiraci, ale i poradenství a prevenci: nejlepší odborníci budou připraveni zodpovědět dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl.

kulturní servis puls

K programu budou nedílně patřit každoroční prestižní klání. K „highlights“ Mistrovství České republiky v make-upu pořádané Pavlem Bauerem, mistrovství v nail designu či oblíbená soutěž napříč kadeřnickým světem INSPIRACE 2017. Tradiční podívanou pro ženy i muže bude soutěž v naturálním fitness a skvělé přípravky a kosmetické přístroje budou jako každoročně odměněny v soutěži produktů mimořádné kvality BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD.

Nabídku široké palety zážitků ze světa krásy, módy a životního stylu zpříjemní milé drobné dárky pro návštěvníky. Nezapomenutelné zážitky z veletrhu rozšíří i další okolní akce: veletrh dekorací FOR DEKOR, veletrhy Sběratel, Investor, Minerály a drahé kameny, Bižu Expo, stejně tak sobotní Den letiště Letňany se zábavou pro celou rodinu.

Fotogalerii z předešlých akcí, videa, aktualizovaný program, jakožto další informace pro podzimní veletrh najdete na www.WorldOfBeauty.cz . Více také na našich stránkách na Facebookuhttp://www.facebook.com/KosmetickyVeletrh

Organizace Splněné dětské přání pomáhající handicapovaným a vážně nemocným dětem, kterou Kulturní servis Puls, si ani tento podzim nenechá veletrh World of Beauty and Spa utéct. Pokud se o ní chcete dozvědět více, podpořit ji finančním darem a vybrat si osobně některé z jejich ručně vyráběných produktů, zavítejte na veletrh a zastavte se na stánku Splněné dětské přání.

 


Text: Otiz
Foto: Oficiální foto pořadatele





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání