CEVRO Institut podpořil sbírku ve prospěch dětí

kulturní servis pulsAdventní benefiční koncert uspořádala ve svém sídle v Jungmannově ulici v Praze vysoká škola CEVRO Institut. Hlavními „hvězdami“ byly děti a zdravotně handicapovaní mladí lidé z chráněné dílny A MANO. O kulturní zážitek se postaralo hudební těleso Ivan Hlas Trio ve složení Jaroslav Olin Nejezchleba – violoncello, Ivan Hlas – kytara a zpěv, Norbi Kovács – kytara a zpěv.


V rámci koncertu zároveň proběhla sbírka ve prospěch dětí z dětského domova Radost a mladých lidí s mentálním či kombinovaným postižením z chráněné dílny A MANO. Zájemci si tak mohli zakoupit na malém jarmarku vánoční cukroví, občerstvení nebo originální vánoční dárky. „Velmi rád jsem uspořádání benefičního koncertu podpořil, protože jeho výtěžek pomůže dětem, které si díky nefunkčním rodinám prožily už dost trápení, a mladým lidem s handicapem, kteří se navzdory svému omezení snaží být prospěšní,“ vysvětlil starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký, který se koncertu osobně zúčastnil.

kulturní servis puls

Vysoká škola CEVRO Institut a Městská část Praha 1 spolupracují také při vzdělávání studentů této školy. „CEVRO Institut obohacuje nabídku studijních oborů na území naší městské části, a tak jsme velmi rádi přijali nabídku spolupráce ve formě stáží studentů, kteří se seznámí s praxí v Úřadu Městské části Praha 1 a získají důležité pracovní návyky, jež jim po skončení studia velmi pomohou v dalším uplatnění,“ prohlásil starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký.

Kromě městské části Prahy 1 spolupracuje CEVRO Institut jak s firmami, tak s institucemi z veřejné sféry, aby studenti získali potřebné a široké zkušenosti rozvíjející obsah jednotlivých studijních oborů.

 

Text: Petra Dvořáková
Foto: Médea PR





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání