Knižní-startér.cz přináší první projekty

kulturní servis pulsPřed několika dny byl spuštěn nový pozoruhodný projekt, který má ambici oslovit jak autory, tak všechny fanoušky literatury. Knižní startér představuje jedinečnou alternativu pro každého, kdo si chce splnit sen a vydat knihu s pomocí a podporou svých fanoušků.

 

Na Knižním startéru se vzácně protínají autorské záměry se zájmem čtenářské obce. Tvůrci dostávají prostor nadchnout pro svůj projekt budoucí čtenáře a s jejich pomocí získat finanční obnos potřebný k realizaci knihy. Rozhoduje kvalita a originalita projektu a také schopnost zaujmout příznivce.

kulturní servis pulsKnižní startér průběžně zařazuje vybrané projekty do své nabídky a otevírá tím bránu pro jejich aktivní podporu. Netradiční forma předprodeje a doprovodných balíčků přináší originální možnost získat něco navíc oproti běžnému nákupu v knihkupectví. Fanoušci dostávají příležitost podílet se na vzniku díla od jeho samotného počátku. Podpořit svojí objednávkou vznik zajímavých literárních projektů a dát šanci talentovaným autorům. Knizni-starter.cz je výzvou nebýt pouhým čtenářem, ale aktivně se zapojit do krásného tvůrčího procesu a stát u zrodu něčeho výjimečného.

Přečtěte si více informací o serveru a dozvíte se, jak projekt funguje včetně podrobného vysvětlení mechaniky podpory. Najdete zde již konkrétní projekty, které se snaží oslovit potenciální příznivce a podporovatele. Pokud toužíte, aby vaše dílo spatřilo světlo světa, zvažte jeho zařazení do nabídky Knižního startéru. Patříte-li mezi milovníky literatury a fandíte všem zajímavým autorským počinům, podpořte projekt blízký vašemu srdci prostřednictvím Knižního startéru.

Za novým Knižním startérem stojí dva zavedené servery Knihovnice.cz (www.knihovnice.cz) a Pište-povídky.cz (www.piste-povidky.cz).



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání