Hledáte inspiraci pro letošní dárky? Navštivte veletrh Stříbrné vánoční dny!

stříbrné vánoční dnyJiž ve čtvrtek 12. prosince 2013 se opět rozzáří letňanské výstaviště PVA EXPO PRAHA světlem vánočních stromků, rozezní se vánoční koledy a stovky vystavovatelů nabídnou návštěvníkům tisíce tipů na vánoční dárky. Veletrh Stříbrné vánoční dny patří již tradičně k adventnímu období a i letos nabídne možnost, jak si v klidu užít předvánoční atmosféru a pohodlně nakoupit vše potřebné na jednom místě.


Jste zvědaví, na jaké vystavovatele se můžete těšit? Stříbrné vánoční dny jsou zaměřené především na osvědčené domácí výrobce a výhradní dovozce, takže si nemusíte dělat starosti s kvalitou exponátů. Z českých výrobců se představí například firma Fabos vyrábějící tradiční českou bižuterii nebo proslulý výrobce klobouků Tonak s historií sahající až do 19. století. Atraktivním dárkem pro manželky a přítelkyně může být luxusní prádlo českého výrobce Werso, která si za svoji krátkou existenci získala značnou oblibu.

Ke štědrovečerní tabuli patří neodlučitelně také hezké prostírání, servis a doplňky, které najdete třeba u firmy Candola, Global Interio nebo LUIS. A pokud máte rádi skutečnou českou klasiku, vsaďte na Český porcelán z Dubí. Kromě zajímavých vystavovatelů nabídne veletrh i letos poutavý doprovodný program. Na úspěšnou tradici návštěvnických veletržních soutěží ABF naváže hra s názvem „Šampión dárků 2013“. Úkol pro návštěvníky je jednoduchý – stačí, když označí dárky ze seznamu uchazečů o titul, které se jim nejvíce zalíbily a automaticky se zařadí do slosování o hlavní cenu.

Návštěvnické soutěže ale nejsou jediným lákadlem na Stříbrné vánoční dny 2013. Letos se poprvé představí nová sekce módy Fashion Zóna, která nabídne unikátní možnost prohlédnout si a nakoupit originální produkty mladých tvůrců nezávislé módy. Na nové majitele budou čekat autorské oděvy pro dospělé i děti, doplňky, boty i šperky. Představí se například značka zrozená z hudebních festivalů LoveMusic, distributor českého streetového oblečení a prádla Smalls.cz, originální kabelky z pásů ZASPAS, česká módní značka kožených pásků Ritore nebo dřevěné brýle od dovozce Funforsun.

 

stříbrné vánoční dny


A pokud Vám to stále připadá málo, můžeme prozradit, že chvíle odpočinku od nakupování zpestří taneční a hudební vystoupení nebo ochutnávky vánočních dobrot. A pokud jde o děti, ty se také rozhodně nudit nebudou! Mohou se projet na zkušební dráze pro kola a koloběžky, šikovnost prověří například badminton a od rodičů si mohou odpočinout v dětském koutku s fotografem nebo v kreativní dílně, kde se seznámí s kreslící technikou Magic triangl. Inspiraci na dárky pro nejmenší najdete u výrobce hraček Noe nebo českého výrobce legendárních „Igráčků“ firmy EFKO. Modely autíček, zemědělských nebo stavebních strojů, které učarují nejenom Vašim dětem, nabídne BOBR hračky & modely.

Překvapení v podobě profesionální světelné výzdoby, zajistí renomovaná firma MK MONT ILLUMINATIONS a pokud se těšíte na tradiční atmosféru Vánoc, navštivte speciální sekci veletrhu Český Jarmark, který nabídne svět starých řemesel. Ke koupi bude mnoho ručně vyrobených produktů, které jinde jen tak nekoupíte. Najdete mezi nimi také neziskovou organizaci Splněné dětské přání s ručně šitými panenkami, které rozzáří oči nejen malým návštěvníkům, ale i dospělým. Ukázku výrobků, jejichž koupí pomůžete splnit přání dalších handicapovaných a nemocných dětí, můžete vidět ve fotogalerii.

A jaké je letos vstupné na Stříbrné vánoční dny? Příznivých 40 Kč pro dospělé, 20 korun pro studenty a děti do 6 let zdarma. Všichni návštěvníci navíc mohou využít možnosti volného parkování.





Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce; Splněné dětské přání





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání