Show The Illusionists bude tlumočit Libor Bouček a Chris Sadler

illusionistOd 7. do 10. listopadu se mohou čeští diváci těšit na jedinečné vystoupení světoznámých mágů, kteří postupně navštíví Karlovy Vary, Prahu a Pardubice. Show nazvaná „Withness The Impossible“ bude díky pořadateli akce zpestřena českým překladem pro snazší porozumění.


Po vyprodané sezóně v australské Sydney Opera house, kde představení za pouhých 8 dní utržilo na vstupném neuvěřitelné 3 miliony dolarů, a následném turné po zaplněných halách Austrálie, Asie a Ameriky, přiváží společnost JV Agentura tuto spektakulární živou kouzelnickou show také do České republiky.

Nabité britské turné, které skončilo 12. října v Londýně, se setkalo s obrovským ohlasem. V současné době soubor cestuje po Německu, poté tuto unikátní show uvítají diváci v Karlových Varech, Praze a Pardubicích.

 

illusionists


Pro ještě lepší kontakt anglicky mluvících mágů s publikem se promotér akce rozhodl opatřit některé části představení českým překladem. Například v klíčových pasážích vystoupení „Mentalisty“, který proniká hluboko do vědomí náhodně zvolených diváků, tak budou mít návštěvníci show jistotu, že jim nic neunikne.

S kouzelníky bude na podiu v Praze a Pardubicích účinkovat oblíbený moderátor a rozhlasový speaker Libor Bouček, který již před časem úzce spolupracoval s Davidem Copperfieldem, a v Karlových Varech známý DJ Chris Sadler. Blížící se představení jsou sice již z velké části vyprodána, vstupenky lze přesto stále ještě zakoupit v předprodejních sítích Sazkaticket, Ticketportal, Ticket Art a Ticketpro.

TERMÍNY PŘEDSTAVENÍCH

  • Čtvrtek 7. 11. od 19:00 Karlovy Vary - KV Arena
  • Sobota 9. 11. od 15:00 Praha - O2 aréna
  • Sobota 9. 11. od 20:00 Praha - O2 aréna
  • Neděle 10. 11. 19.00 Pardubice - ČEZ aréna

 


Text: Livna
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání