Apassionata přicválá již poosmé do Česka

ApassionataPřátelé navždy aneb to nejlepší z Apassionaty - to je název letošní zastávky nejúspěšnější evropské jezdecké show v České republice. Milovníci koní budou moci zajít do pražské O2 areny 15. a 16. prosince a užít si jedinečnou podívanou. Mimořádný program bude totiž věnován 10. výročí existence souboru.


Ohňostroj emocí, velkolepé efekty a neodolatelnou hudbu, to vše a mnoho dalšího čeká na návštěvníky Apassionaty během dvou prosincových dnů v O2 areně ve Vysočanech. Od 15 hodin odstartuje strhující program plný skvělých hereckých výkonů. Během show uvidí diváci přes 40 koní.

Romantický příběh, který si užije celá rodina, představí mladou a krásnou Amélii a její cestu. Hlavní hrdinka se musí vydat do velkého světa a opustit svého otce a šťastný domov. Hodinové představení je o řadě špatných rozhodnutí, ale zároveň o velkém štěstí a především o koních. Pomyslným vrcholem celé přehlídky bude španělská drezura Doma Vequera.

ApassionataBěhem svého turné, jež je uspořádáno k oslavám jubilea, navštíví Apassionata mimo jiné Belgii, Německo, Švýcarsko, Rakousko a Finsko. Britský The Times označil projekt za jednu z nejlepších světových jezdeckých událostí.

Jelikož jsou naplánovány pouze dva termíny a jde o divácky velice úspěšná představení, pořadatelé již v červenci zahájili předprodej lístků. Jejich cena se pohybuje od 500 Kč do 1590 korun v závislosti na kategorii. Vstupenky je možné objednat na webových stránkách www.sazkaticket.cz nebo zakoupit ve sběrnách sázkové kanceláře Sazka.

Pro více informací, fotografií a videí z předešlých vystoupení se můžete podívat na www.apassionata.com.

 



Text: Sylvie Zapletalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání