Jaká byla letošní afterparty Českého lva?

Český levSlavnostní večer, na němž se letos vyhlašovaly filmové ceny Český lev, byl nejen ve znamení napětí, kdo asi letos vyhraje, ale i příjemné zábavy po skončení přímého přenosu v podobě rautu, posezení v tamní kavárně a restauraci. Zpestřením byl také koncert skupiny Nightwork, která vystoupila v Lucerna Music Baru. Kdo by si myslel, že přítomní hosté pozorovali jejich vystoupení jen zpovzdálí, velmi by se pletl. Lucerna v sobotu ožila netradičním způsobem.


Český levJakmile skončil v sobotu 3. března přímý přenos z Velkého sálu pražského Lucerny, zaplavili pódium redaktoři a fotografové nejrůznějších médií, aby se dozvěděli bezprostřední pocity čerstvých držitelů letošních Lvů. Ostatní se začali pomalu trousit k baru. Během dvouhodinového předávání cen teplota v Lucerně značně stoupla, každý tak rád uvítal skleničku jakéhokoli osvěžujícího nápoje.

Zatímco se někteří zdrželi v prostorách Velkého sálu, aby si vychutnali tamní atmosféru a trochu klidu, většina hostů zamířila do prostor pasáže, kde se pořádal bohatý raut. Na steaky, žebírka či jiné masové pochoutky však zapomeňte. Petr Vachler patří mezi vegetariány, a tak se i letošní pohoštění neslo v tradičním bezmasém duchu. To však na kvalitě ani trochu neubralo, hosté si mohli pochutnat na nejrůznějších specialitách.

Každý pak zvolil podle svého gusta, kde zahnízdil. Někteří volně postávali v prostoru, jiní dali přednost posezení ve zdejším baru, restauraci a kavárně. Kdo měl energie na rozdávání, zamířil do Lucerna Music Baru, kde se pomalu rozjíždělo vystoupení skupiny Nightwork. Pódium bylo v obležení, a jakmile zazněly první tóny skladeb, začali přítomní nadšeně tančit a kapelu v čele s Vojtou Dykem pořádně povzbuzovat. Písně jako „Tepláková souprava“ nebo „Jsem gay“ jsou očividně oblíbené opravdu u všech, nehledě na věk či postavení. Jaká atmosféra panovala na afterparty se můžete podívat sami v naší fotoreportáži.

 





Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Aleš Hrubý





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 



 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání