Vánoce 2017: Jak originálně zabalit dárky? A kde pořídit netradiční dárky?

Splněné dětské přání VánoceVánoce nám začínají pomalu klepat na dveře a to je ten správný čas na vybírání dárečků. Do čeho je ale zabalit? Originální tipy a nápady, jak letos obdarované zaujmout na první pohled, přináší organizace Splněné dětské přání. Výběrem jejich produktů navíc obdarujete hned dvakrát – své přátele a rodinu, a navíc i vybrané rodiny s handicapovanými dětmi.


Zapomeňte na klasické vánoční papíry a vyberte si u nás látkové sáčky, do kterých lehce vložíte nakoupené dárky a převážete je mašličkou. Proč zvolit právě tuhle variantu? Ušetří vám to tolik potřebný čas, vaše dárky budou mít originální balení a navíc uděláte něco pozitivního i pro přírodu – místo zbytečného odpadu budete mít látkové sáčky pro další využití.

Objednat si můžete také krásné polštářky s vánočními motivy a srdíčka. Nabízíme elegantní ubrusy, které nesmí chybět ve svátečních dnech na žádném stole. Barevné mikulášské pytlíčky využijete pro děti na dobroty.

„Při šití vánoční kolekce na mě poprvé dýchla atmosféra blížících se Vánoc. Látky jsou nádherné a byla radost z nich tvořit. Doufám, že se bude novinka lidem líbit! Výběrem a objednáním jakéhokoli výrobku pomůžou naší organizaci získat potřebné finance na organizování dalších akcí pro rodiny s handicapovanými dětmi. Jsou pro ně velmi cenné, neboť péče o děti je velmi finančně nákladná a na zábavu již mnohdy nezbývá. Stráví tak společně čas jako rodina a také získají nové přátele,“ říká Martina Šmejkalová ze Splněného dětského přání, která výrobky sama navrhuje a dodává: „Já osobně preferuji ozdobné vánoční sáčky před balením do papíru, který stejně potom skončí v koši. Objednejte si u nás včas, neboť nabídka je limitovaná.“

 

Splněné dětské přání Vánoce


Chcete si výrobky prohlédnout? Navštivte oficiální stránku organizace užívanou jako eshop na www.facebook.com/splnene-prani-eshop a pokud tuto sociální síť nevyužíváte, kontaktujte organizaci Splněné dětské přání prostřednictvím emailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Nekupujete dárky, ale chcete udělat dobrý skutek?
Pokud se s blízkými o Vánocích neobdarováváte věcnými dary, ale toužíte podpořit organizaci Splněné dětské přání, která téměř 6 let pomáhá handicapovaným dětem a plní jim jejich sny, můžete zaslat dobrovolný finanční příspěvek na číslo účtu 5070227/0100 pod variabilním symbolem 5070227. Na www.splnene-prani.cz pak můžete vidět, komu aktuálně pomáhá.

 


Text: Mia
Foto: Splněné dětské přání





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání