Chystáte se v létě na dovolenou? Cestujte luxusně jako známé hvězdy

kulturní servis pulsAť už pojedete k moři nebo na hory, pro každého cestovatele je důležité pořádné vybavení. Praktický kufr, cestovní taška nebo kvalitní batoh. Důležitý je odolný materiál, moderní vzhled a samozřejmě i praktičnost, na tuzemských i zahraničních cestách nejvíce oceníte, když budete mít o svých věcech dobrý přehled. Takové produkty vyrábí i luxusní švýcarská značka Wenger, díky novému věrnostnímu programu Kauflandu, jsou nyní dostupné za výhodné ceny.


Zákazníci Kauflandu získají za každých 100 korun z nákupu jeden bonusový bod, který nalepí do hrací karty. Tu si mohou stáhnout z www.kaufland.cz nebo ji získají v prodejnách na pokladně, informacích nebo u vystaveného zboží značky Wenger. Jakmile sběratel dosáhne požadovaného počtu bodů, může za zvýhodněnou cenu koupit vybraný produkt.

Široký sortiment zboží zahrnuje například kufry s tvrdou skořepinou, tašky přes rameno, cestovní tašky na kolečkách, batohy, skládací deštník, cestovní váhu nebo praktickou ledvinku. V rámci této nabídky mohou ušetřit až 68 % z původní ceny produktů.

Body je možné sbírat do 18. května 2016. Veškeré informace a úplná pravidla naleznete od 10. 3. 2016 na www.kaufland.cz/wenger

 

 

kulturní servis puls

 



Text: Mia
Foto: Kaufland





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání