Organizace Splněné dětské přání nabízí tipy na originální vánoční dárky

splněné dětské přáníSplněné dětské přání vlastnoručně šije ve své malé dílničce výrobky, které si u nás můžete objednat a obdarovat celou rodinu o Vánocích. Vaše finanční dary nám pomáhají splnit přání dalším vážně nemocným dětem.



Pro maminku nebo babičku si můžete objednat krásné dekorativní polštáře, nabízíme také voňavé plněné sušenou levandulí. Vaše děti zase potěší dětské taštičky, sáčky na bačkory a obrázkové polštářky. Pro malé slečny nyní zcela nově vyrábíme malé kabelky, které jsou krásně barevné. V nabídce máme i originální látkové panenky a pro nejmenší děti mazlíčky do postýlek. Panenky jsou vyráběné z látky, vatelínu, bavlny a případných doplňků, jako je krajka, korálky, knoflíky, bambulky apod. Výrobky jsou velké od zhruba 15 cm až po půlmetrové kousky.

splněné dětské přání

Snažíme se být zodpovědní vůči životnímu prostředí a jedním ze současných trendů, jak odlehčit přírodě, je omezit výrobu igelitových tašek. Ať už patříte mezi příznivce podobných novinek, nebo jste jen odpůrce všech igelitek, máme pro vás super tip – pořiďte si od nás látkovou nákupní tašku. Můžete s ní vyrazit do města, na nákup i k vodě. Mezi její přednosti patří to, že má malou vnitřní kapsu na drobnosti, vejde se do ní spousta věcí, zároveň je ale skladná, takže ji můžete mít kdykoli po ruce.

Pokud potřebujete dárek pro milovanou osobu, objednejte si u nás krásného Andílka pro štěstí. Jedná se o poctivou čtyřhodinovou ruční práci. Balíček s věnováním pošleme na vámi určenou adresu a společně tak uděláme někomu nečekanou radost.

Pokud potřebujete dárek pro milovanou osobu, objednejte si u nás krásného Andílka pro štěstí. Jedná se o poctivou čtyřhodinovou ruční práci. Balíček s věnováním pošleme na vámi určenou adresu a společně tak uděláme někomu nečekanou radost.

splněné dětské přání

Největší úspěch v současné době slaví kabelky přes rameno, které šijeme teprve pár měsíců a snažíme se hlavně o originalitu. Všechny jsou vyztužené, zhotovené z bavlněných materiálů, každá má uvnitř praktickou kapsičku a regulovatelný popruh. K naší tvorbě si vybíráme veselé barvy a zajímavé obrázky. V současné době nejvíce vede motiv soviček, Anglie, levandule nebo kočiček.

splněné dětské přání

Výrobky si můžete prohlédnout a zároveň také objednat v této galerii www.facebook.com/media/set/?set=a.659282787522819.1073741849.408713675913066&type=3 a pokud nemáte přístup na sociální síť Facebook, napište nám na email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

 

Text: Splněné dětské přání
Foto: Splněné dětské přání





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání