Vánoce se blíží aneb tip na originální gurmánský dárek

kulturní servis pulsVánoční svátky se nezadržitelně blíží, a tak si mnozí z nás lámou hlavu, čím by potěšili své blízké. Zdá se vám kosmetika okoukaná, na oblečení či knihu si netroufnete a přesto chcete potěšit něčím originálním? Vsaďte na pochoutku, která potěší chuťové buňky – lahodné salámy v luxusním balení.




Buďte letos na Vánoce netradiční
Věnujte svým blízkým dárek, kterým ohromíte všechny jejich smysly – Křemešník na prkénku. Kostelecký fermentovaný salám s ušlechtilou přírodní plísní na povrchu má charakteristikou vůni a na jazyku se přímo rozplývá. Speciální vánoční balení obsahuje dřevěné prkénko a 380 g štangli salámu. K dostání bude pouze v prodejnách Tesco.

kulturní servis puls Darujte znamenitou pochoutku
Speciální dárkové balení Exklusiv potěší každého labužníka. Originálním kosteleckým salámům s nezaměnitelnou chutí, kterou podtrhuje přírodní ušlechtilá plíseň a použité koření, neodolá nikdo. Sada obsahuje Křemešník a Uherák, oba salámy po 550 g.

Čím oslníte každého muže?
Pokud má mlsný jazýček, překvapte ho speciálním dárkovým balením Trio Excelent od Kosteleckých uzenin. Salámy v tomto balení jsou charakteristické svou nezapomenutelnou chutí a typickou vůní. Balíček obsahuje jeden Uherák a dva Křemešníky, každý salámek po 180 g.

 


Text: Kris
Foto: Kostelecké uzeniny





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání