Připravte se na Vánoce se speciálním vydáním časopisu Sedmička Vánoční recepty

kulturní servis pulsVydavatelství Empresa Media připravilo pro své čtenáře další ze svých neperiodických titulů, kterým je speciální vydání časopisu „Sedmička Vánoční recepty.“ Vánoční speciál, který vyjde ve čtvrtek 12. 11., nabídne čtenářům rozhovory ze světa slavných s vánoční tématikou a také inspiraci v oblasti gastronomie na následující sváteční dny.


„Speciál oblíbeného časopisu Sedmička Vánoční recepty je další úspěšný neperiodický titul, který vydáváme pod její hlavičkou. Letošní vydání přináší čtenářům jak rozhovory s oblíbenými herci, zpěváky a dalšími osobnostmi z českého showbusinessu, tak inspiraci na štědrovečerní menu či netradiční cukrovinky,“ říká Miroslav Graclík, šéfredaktor časopisu Sedmička.

Ve svátečním vydání časopisu Sedmička Vánoční recepty se čtenáři dozvědí, proč zpěvačka Hana Zagorová začíná s vánoční výzdobou již v polovině listopadu, jak se vánoční vzpomínky z dětských let Ondřeje Suchého prolínají s jeho profesním zaměřením a kdo v rodině Simony Stašové vládne na Štědrý den v kuchyni. Jaroslav Sapík a Jiří Babica čtenářům odhalí tajemství rybích specialit a doporučí vhodné recepty na sváteční menu.

Speciální vydání Sedmička Vánoční recepty vychází v nákladu 50. 000 ks a bude v prodeji od 12. 11. do poloviny prosince a jeho cena bude 15 Kč.



kulturní servis puls


Text: Médea
Foto: Médea





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání