Nejlepší místa k bydlení ve speciálu časopisu Týden

kulturní servis pulsVydavatelství Empresa Media přichází na trh se speciálem časopisu TÝDEN, který se věnuje tématu bydlení v roce 2015. Publikace o bytech a domech přináší 111 nejlepších lokalit k bydlení v Česku i 111 zajímavých developerských projektů.


Speciál 111 nejlepších míst na bydlení 2015 je určen především těm čtenářům, kteří nyní díky příznivým podmínkám hypoték a nabídkám developerů uvažují o pořízení vlastního bydlení, ale i těm, kteří již nemovitost mají a přemýšlejí o její rekonstrukci.

„Stojedenáct tipů na nejlepší bydlení jsme v redakci časopisu TÝDEN připravovali jako zdroj inspirace pro cestu k vysněnému bydlení. Naši redaktoři zmapovali nejenom nejlepší lokality v celém Česku, ale navštívili také originální novostavby a vydařené rekonstruované objekty,“ řekl Aleš Vojíř, zástupce šéfredaktora časopisu Týden.

kulturní servis pulsČtení o bydlení také zodpoví řadu otázek, které předcházejí rozhodnutí o pořízení vlastního bydlení. Kromě praktických rad mohou čtenáři načerpat inspiraci z chytrých domácností s inteligentními pračkami, ledničkami a dalšími kuchyňskými spotřebiči.

Nechybí ani inspirace na bydlení z oblasti snů; například tip na noc v luxusním resortu na ostrově ve tvaru želvy v Indickém oceánu.

Speciál výrazně uspěl u inzertních klientů. „Původní plán se nám podařilo výrazně překročit a publikace se hned na svém startu zařadila mezi inzertně nejvýkonnější projekty vydavatelství,“ doplnil Daniel Köppl, generální ředitel vydavatelství Empresa Media.

Týden- speciál o bytech a domech vychází v úterý 31. března v rozsahu 100 stran za 60 Kč.

 



Text: Otiz
Foto: Médea





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání