TIPY NA DÁRKY: Děti Ráje potěší v jakémkoli věku

kulturní servis pulsA zase ty Vánoce – pro někoho chvíle radosti, jiní se však zapotí s vymýšlením, čím udělat svým nejbližším opravdu radost. Kulturní servis Puls připravil i letos SPECIÁL, ve kterém nabídne zajímavé tipy na vánoční dárky. Nechte se inspirovat! Pokud je pro vás vhodné spojení divadlo – legrace – známé hity, pak by mohl být muzikál Děti Ráje to pravé ořechové. Navíc aktuálně probíhá jeho poslední sezona, což tomuto dárku zvyšuje na atraktivitě.


Nejúspěšnější český muzikál posledních let zahájil svou další sezonu 2. listopadu 2013 a na pražském Výstavišti se usídlí až do března 2014. Vystoupení do současné doby navštívilo přes 320 tisíc diváků. Známé písně, ovace ve stoje a výborná atmosféra jsou pro Děti Ráje naprosto charakteristické.

A na které zpěváky a zpěvačky se můžete těšit? V roli mladé Evy se představí Michaela Sejnová a Petra Doležalová, její lásku mladého Michala ztvární Tomáš Löbl a František Pytloun. Na známé tváře se můžete podívat i v dalších rolích – nebude chybět Sagvan Tofi, Martin Zounar, Lukáš Vaculík, Braňo Polák, Míša Nosková, Šárka Marková, Bořek Slezáček, Genny Ciatti, Michael Foret, Petr Poláček nebo například Filip Antonio.

kulturní servis puls


Kromě klasických představení se mohou diváci těšit i na speciály v podobě Silvestrovského a dvou rozlučkových, v nichž si zahrají všichni interpreti najednou. Vstupenky z předprodejních sítí kvapem mizí, pokud byste jimi někomu chtěli udělat radost, s nákupem příliš neotálejte. Stávající příznivce mohou jako milí dárek potěšit i upomínkové předměty, jako jsou trička, céčka, placky nebo CD s písněmi.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání