Kam na Silvestra za zábavou?

kulturní servis pulsJestli ještě nevíte, kam vyrazíte letos oslavit příchod Nového roku, pak pro vás máme několik tipů. V pražském klubu Roxy se můžete těšit na několik stagí nabitých kvalitní muzikou. Ta nebude scházet ani v SaSaZu, ale přes den se můžete vydat třeba i do Zoo či do Divadla Hybernia na Vánoční koledu. Kino Lucerna zase nabízí předpremiéru snímku „Cirque du Soleil: Vzdálené světy 3D“. Tak neváhejte.


Roxy
V pražském klubu Roxy a také v prostoru NoD proběhne akce Roxy Ecstasy. Hlavní stage bude patřit house music, konkrétně zde budou hrát DJ´s Tráva, Fatty M, CJ Fox a Kmin. Druhá stage situovaná v ROXY chill outu, kde zahrají DJ Yannick se saxofonistou Filipem Markesem a duo 2K & Sweg, pak nabídne krom house music také například liquid funk a další žánry. Třetí scéna, která bude v prostoru NoD, slibuje silvestrovskou DJ Fusion. Bude mít pod palcem trio Biodan, Tomics a TAZZ. Samozřejmě nebude chybět welcome drink, drobné občerstvení a speciální vizualizace. Vstupenky koupíte v předprodeji za 300 Kč. Začíná se v jednadvacet hodin.

007
Strahovský klub 007 nachystal tradiční silvestrovský ráj masek s tématem: Hezky česky podomácku! Ideálně tedy navlékněte domácí tepláky, župany, pyžama, bačkory a podobné pohodlné věci a vyrazte na Strahov. O zábavu se budou starat DJ Efka a DJ´s Pratur City Rockers. Začátek akce je naplánován na 19:30 hodin a první dvě hodiny zaplatíte za vstup jen 100 Kč, do půlnoci bude vstupné činit o padesát korun více.

SaSaZu
Holešovický prostor SaSaZu láká na návrat ke klasické kráse. Vystoupí zde například baletky Státní opery Praha. Po půlnoci se pak představí taneční skupina Grupo Caliente ve stylových kostýmech. Hlavní hvězdou večera však bude amsterdamský DJ Juan Sanchez. Vedle něj se za mixážní pult postaví jeho krajan DJ Sun, ale i domácí DJ´s Enrico, Bontrip Tony M a Carlos Squint. Akce začne v SaSaZu ve 22 hodin a vstupenky seženete v různých cenových relacích. V předprodeji je limitovaná edice růžových vstupenek pro dámy za 660 Kč a černých vstupenek pro pány za 990 Kč. VIP vstupenky zahrnující celonoční all inclusive včetně šampaňského Taittinger jsou v prodeji za 4 490 korun.

Kino Lucerna
Velmi zajímavý program přichystali pořadatelé do kina Lucerna přímo v centru Prahy. Ve spolupráci s distribuční společností Bontonfilm se zde bude v rámci večera s názvem „Silvestrovský cirkus v Lucerně“ promítat v předpremiéře snímek režiséra Andrew Adamsona v produkci Jamese Camerona „Cirque du Soleil: Vzdálené světy 3D“.  Tenhle úžasný zážitek si můžete pořídit v předprodeji za vstupné ve výši 799 korun. Zmíněný film se bude promítat od 19 hodin, program však bude pokračovat až do třetí hodiny ranní.

Divadlo Hybernia
Pokud chcete oslavit příchod roku 2013 v klidu domova, případně přímo v ulicích, vyrazte alespoň odpoledne za zábavou do divadla. V pražském Divadle Hybernia máte totiž právě na Silvestra od 14 hodin šanci vidět představení Vánoční koleda. Výpravný příběh na motivy známé povídky Charlese Dickense nastudoval režisér Ondřej Sokol. V hlavních rolích září Karel Roden a Ivana Chýlková. O hudební doprovod se stará živý orchestr Kryštofa Marka. Vstupenky ještě seženete v předprodeji ve všech cenových kategoriích.

Zoo Praha
Do pražské Zoo můžete v pondělí vyrazit od 9 do 14 hodin. Pobyt vám zpestří řada komentovaných krmení. Proběhnou například u tučňáků, velbloudů či lachtanů. A ve 13 hodin také u goril, jejichž pavilon se může pyšnit čerstvým přírůstkem - mládětem samice Kijivu. Zájem je tedy v těchto dnech opravdu velký. Vstupné je v plné výši za 200 korun. Děti do 15 let, studenti a důchodci zaplatí 150 Kč a rodinné vstupné vás vyjde na 600 korun.

Metro Music Bar
Brněnský klub Metro nabídne „Mafia Silvestr“. I zde budou oceněny stylové kostýmy. Živě zahraje Louis Armstrong Revival a k zábavě a tanci také DJ Harosh. Vstupenky na sezení i s přípitkem a studeným občerstvením seženete v předprodeji za 390 korun. Pokud vám bude stačit stání, pak si připravte 100 Kč. Akce stylizovaná do gangsterské image začíná v 19 hodin.

Fabric
Ostravský klub Fabric připravil také bohatý silvestrovský program. Zahrají rezidenční DJ´s Ringo, Fourcase, Denysa, Thomas Sedlak a Wecca. Půjde o paletu hudebních stylů. Během večera zazní house, trance či techno. Každý z vystupujících si připraví malou retrospektivu, takže se můžete těšit na řadu klubových hitů. Pořadatelé nachystali také tradiční novoroční ohňostroj. Celý večer bude možné ochutnávat z ovocných i čokoládových barů. Akce začne ve 22 hodin a dostanete se na ni do půlnoci za 100 korun, pak za 200 Kč.

 


Text: Pavel Urban
Foto: Archiv





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání