Vyhlášení soutěže! Kdo vyhrál nákupní poukázky do Kauflandu?

kulturní servis pulsPortál Kulturní servis Puls pořádal ve dnech od 6. do 13. listopadu 2015 soutěž, ve které jste mohli vyhrát poukázky na nákup v prodejnách Kaufland. Na koho se tentokrát usmálo štěstí?


Soutěž o nákupní poukázky v hodnotě 500 Kč byla součástí receptu na filátka ze pstruha. Kdo je vyzkoušel, jistě potvrdí, že je to báječná pochoutka, kterou můžete příjemně překvapit svou rodinu nebo návštěvu.

Společnost Kaufland Česká republika zavedla od 5. listopadu 2015 novou vlastní řadu delikatesních výrobků pod názvem Exquisit. Experti společnosti Kaufland vytvořili devět produktových řad výrobků. Inspirovali se vyhlášenými specialitami ze zemí jako je například Francie, Itálie, Švýcarsko, Belgie či Rakousko. Všechny produkty značky Exquisit splňují nejvybranější chuťové nároky a nejpřísnější požadavky na kvalitu. Zároveň přinášejí pocit luxusu do každodenního vaření.

kulturní servis puls

Výherci této soutěže jsou:
- Jana Metlíková
- Roman Mlčoch
- Dominika Nová

Sledujte pozorně naše stránky www.kulturniservispuls.cz nebo stránku pro fanoušky www.facebook.com/kulturniservispuls a zapojte se do dalších soutěží.

 

Text: Kris
Foto: Kaufland





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání