Soutěž o účast semifinále soutěže Hlas Česko Slovenska

kulturní servis pulsPatří mezi vaše oblíbené interprety Mike Spirit, Marta Jandová, Pepa Vojtek, Dara Rolins nebo Michal David? Sledujete na televizních obrazovkách aktuální soutěž Hlas Česko Slovenska? Nabízíme vám jedinečnou možnost zúčastnit se osobně živých natáčení v barrandovských ateliérech v Praze – další vyřazovací večer bude již tuto středu 4. 6. 2014.


O talentové soutěži Hlas Česko Slovenska jste zajisté již mnohé slyšeli. Ve hvězdné porotě zasedá Marta Jandová, Dara Rolins, Michal David, Pepa Vojtek a Mike Spirit. Ti měli za úkol nejen vybírat nadějné umělce do svého týmu, ale posléze je i koučovat – pomoc jim ke zlepšení jejich pěveckých dovedností, aby v silné konkurenci uspěli co nejlépe.

Soutěž pro širokou veřejnost
Chcete se osobně zúčastnit živého vysílání z televizních ateliérů na Barrandově? Zažijete jedinečnou atmosféru, uvidíte na vlastní oči moderátory, porotce a samozřejmě i všechny účinkující. Do soutěže se zapojíte velmi jednoduše! Staňte se fanouškem stránky www.facebook.com/splnene-prani a postupujete do slosování. Uzávěrka je v pondělí 2. června, kdy Splněné dětské přání vyhlásí na této stránce 1 výherce, který ho ve středu 4. června 2014 na akci doprovodí (účast nutná od 19 hodin).


Soutěž pro rodiny s nemocnými a handicapovanými dětmi
Máte doma handicapované či jakkoli nemocné dítě ve věku od 5 do 18 let včetně a také byste se s ním rádi podívali do studia, kde se vysílá přímý přenos talentové soutěže? Toužíte po krásném zážitku pro celou rodinu? Zapojte se do soutěže pořádané Splněným dětským přáním a vyhrajte účast na dalším kole Hlasu, které se uskuteční ve středu 4. června 2014 od 20:20. Informace, jak se zapojit, najdete níže.

Odpovězte na soutěžní otázku:


Kdo byl patronem prvního kola KRÁLOVNA KLEOPATRA OŽÍVÁ, které Splněné dětské přání pořádalo pro Vanessku?
(nápovědu najdete na této webové stránce: http://www.splnene-prani.cz/pilotni-kolo-prvni-sen-splnime-8lete-vanessce.html )


Možnosti:
A) Pepa Vojtek
B) Kamila Nývltová
C) Michal David
D) Monika Absolonová

Svou odpověď zašlete na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript a do předmětu zprávy napište HLAS.

Součástí musí být informace:
•    vaše jméno a příjmení,
•    číslo na mobil,
•    ve kterém městě žijete,
•    kolika členná je rodina,
•    jaké má vaše dítě onemocnění, jeho věk a jméno.

Výherci budou kontaktováni v pondělí 2. června telefonicky. Vyhlášení výsledků najdete na www.splnene-prani.cz do středy 4. června 2014.

 

 

kulturní servis puls



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání