Kdo vyrazí s Kulturním servisem Puls na Pražský Majáles?

kulturní servis pulsInternetový portál pořádal soutěž o vstupenky na 10. ročník Majálesu, který se letos poprvé uskuteční v pražských Letňanech. Změna lokality však není jedinou novinkou – návštěvníky čekají speciální pásky místo vstupenek pro bezhotovostní nákupy, nejmodernější pódia a řada dalších vychytávek. Kteří výherci vyrazí za zábavou?


Majáles nabídne program hned na 7 venkovních a 3 krytých scénách v pavilonech letňanského výstaviště. Právě kryté haly poskytnou útočiště návštěvníkům až do ranních hodin.

Headlinery budou Tomáš Klus, Chinaski a Horkýže Slíže
V podvečer 3. března oznámil Jan Kraus ve speciální show zbývající hlavní taháky letošního ročníku. Jsou jimi Tomáš Klus, Chinaski, Horkýže Slíže, Divokej Bill, Mandrage, MIG 21, Vypsaná Fixa, Wohnout, UDG a metaloví Dymytry. Pořadatelé také kromě oznámených anglických THE FEUD potvrdili druhou zahraniční návštěvu - holandské KENSINGTON. “Letošní program nabízí jednak vše dobré z loňských ročníků, druhak přináší zlepšení v nemainstreamových žánrech. Dvě pódia zůstanou vyhrazena pouze studentským kapelám, kterých se opět představí minimálně patnáct,” prozradil dramaturg Michal Šamánek.

Výherci soutěže o vstupenky na Pražský Majáles
Kulturní servis Puls děkuje všem, kteří soutěžili. Tentokrát se štěstí usmálo na:

 

  • Kateřina Šulínová
  • Lukáš Frank
  • Nataša Líbová

 


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání