Soutěž a vyhraj vstupenky na muzikál Casanova

soutěž kulturní servis pulsHonosné kostýmy, skvělé pěvecké, ale i herecké výkony účinkujících, překvapivě bohatá choreografie, proměnlivá scéna a spokojení diváci. Tak Kulturní servis Puls shrnul první dojmy po premiéře muzikálu Casanova. V dubnu se v Divadle Broadway odehrají 3 představení, na které můžete vyhrát vstupenku pro sebe a svůj doprovod.


Diváci hned v úvodu zavítají na zámek Duchcov, kam přijíždí vzácná návštěva – sestřenice majitele panství hraběte z Valdštejna, hraběnka Karolína z Bubna se svou americkou neteří Adélou Bulitovou. Na první pohled je patrné, že jde o velmi urozené dámy. Obě však touží osobně poznat pana Giacomo Girolamo Casanovu, který zde pracuje jako knihovník, neboť o něm už mnohé slyšely. Zatímco Karolína je z tohoto šarmantního muže nadšená, pětadvacetiletá Adéla je stárnoucím svůdníkem pohoršená. Mají odlišné názory na morálku a je naprosto vyloučené, aby našli společnou řeč. Dokonce ji jeho přítomnost natolik pobuřuje, že začne plánovat okamžitý odjezd. Její plán však zhatí kníže nabídnutou sázkou – pokud Adéla vydrží dalších 10 dní na Duchcově, získá sto rakouských zlatých. Možná však mezitím změní na mnohé věci názor.

 

soutěž kulturní servis puls


Kristýna Šmejkalová, šéfredaktorka Kulturního servis Puls o Casanovi napsala: „Věřím, že bude Casanova slavit úspěchy. Proč? Řada diváků si v dnešní uspěchané době touží užít zábavu, odpočinout si a nepřemýšlet nad hlubokými myšlenkami, byť jsou sebezajímavější. A to jim muzikál přesně nabízí.“

Zapojte se do naší soutěže o lístky na představení, která se uskuteční 4. 4. od 18 hodin a 5. 4. od 14 a 18 hodin. Vylosujeme tři výherce, z nichž každý získá vstupenku pro sebe a svůj doprovod. Podrobnosti, jak se zapojit, jsou uvedeny níže.

Soutěžní otázka zní:

Kdo dělal režii k muzikálu Casanova, který se hraje v Divadle Broadway?

A) Jan Poláček
B) Michal David
C) Filip Renč
D) Janek Ledecký
E) Zdeněk Troška

  • Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :
  • do předmětu zprávy napište „Casanova“,
  • do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „Jan Poláček“),
  • připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.


Nápovědu najdete v tomto článku:
http://kulturniservispuls.cz/divadlo/2416-co-ma-spolecneho-pepa-vojtek-s-proslulym-svudcem-casanovou

Soutěž končí v pondělí 24. března 2014 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.

 


Text: Mia
Foto: Archiv





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání