Vyhlášení soutěže o ručně vyráběnou panenku

pulsKulturní servis Puls pořádal ve spolupráci s neziskovou organizací Splněné dětské přání speciální soutěž – hlavní výhrou byla ručně vyráběná panenka, kterou občanské sdružení vyrábí na podporu realizace kulturních přání pro handicapované a postižené děti. Kam panenka poputuje a za kým?


Soutěžní otázka zněla „Jakou panenku věnovalo Splněné dětské přání holčičce Vanessce, které jako první splnilo její sen?“ Správná odpověď byla B) Panenka Kleopatra. Vítězkou se stala paní Zuzana Šimčíková. Odměnou za jí za její snahu bude veselý Mazlík do postýlky, ten za ní poputuje až do Přerova. Paní Šimčíkovou výhra v soutěži velmi potěšila! Prozradila nám, že panenku čeká ještě další cesta – chce ji totiž věnovat postiženému dítěti ze svého okolí, bližší informaci si však nepřála zveřejňovat. Všem soutěžícím děkujeme za účast, výherkyni gratulujeme a věříme, že Mazlík vykouzlí dalšímu člověku úsměv na tváři.

mazlikSplněné dětské přání se pomalu dostává do povědomí veřejnosti. Od svého vzniku rozzářila nezisková organizace oči mnoha dětí – některým dárci věnovali zakoupené ručně vyráběné panenky, pět dětí vybrali do speciálního vánočního kola a obdarovali je různými dárky a dvěma splnili jejich sen. Osmiletá Vanesska zavítala se svým patronem Michalem Davidem do Divadla Broadway a viděla muzikál Kleopatra živě, patronkou patnáctileté Nellinky se stala Markéta Konvičková. Spolu zavítaly do nahrávacího studia, kde vznikl společný duet „Cizí světy“, který posluchači najdou na nejnovějším albu zpěvačky Tablo.

Na podporu této v České republice unikátní neziskové organizace začaly organizátorky vyrábět vlastnoručně šité panenky. Každá výrobek je jedinečný kus a postavičky dostávají jméno podle kalendáře českých jmen. Chtěli byste si takovou panenkou zkrášlit svůj domov, nebo ji společně s neziskovou organizací Splněné dětské přání darovat nějakému nemocnému či postiženému dítěti? Kontaktujte manažerku Martinu Šmejkalovou přes e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript pro bližší informace.

 



Text: Kris
Foto: Splněné dětské přání





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání