Kdo se stal vítězem soutěže Vezmi partu na Votvírák?

vezmi partu na votvírákO víkendu 14. – 16. června se v Milovicích uskuteční 7. ročník multižánrového festivalu Votvírák. Kulturní servis Puls pořádal i letos speciální soutěž, do které se mohli zapojit dvou až pětičlenné skupiny s cílem vyhrát pro svou partu VIP vstupenky akci. Ty jim nabídnou královský komfort – rychlé odbavení, speciální parkoviště, stanové město, bary a sociální zázemí. Výsledky jsou uzavřeny a my máme výherce. Která parta získala prvenství?


Až do 8. června se mohli hlásit zájemci o účast v soutěži Vezmi partu na Votvírák 2013. Aby se mohli zapojit do boje o VIP vstupenky, museli splnit jediný úkol – zaslat foto, na kterém budou všichni členové s logem festivalu a logem pořadatele soutěže, média Kulturní servis Puls. Někteří soutěžící se nechali zvěčnit v přirozené póze, jiní nás příjemně překvapili svou originalitou. Na plné čáře zabodovala parta Jitky z Třebíče a jejích kamarádů, kteří svůj výtvor pojali vskutku originálně – oblékli se v párty stylu a zpestřili své dílo otvírákem v životní velikosti. Na vítěznou pozici však bohužel nedosáhli. Za snahu a nejatraktivnější výtvor soutěže je však redakce odmění malou speciální bonusovou cenou.

 

vezmi partu na votvírák


Komu se tedy podařilo vybojovat zlatou medaili? Výhercem je parta Petry z Jihlavy, která se svými kamarádkami rovněž vytvořila unikátní a obdivuhodné dílo. Dámy se nechaly zvěčnit zavěšené na tyčích v posilovně držící u toho logo festivalu a média, jako by nebyl žádný problém udržet se v této výši a poloze. Klobouk dolů! Vítězná parta utrhla prvenství, když na své konto získala úžasných 3 835 hlasů.  Gratulujeme a přejeme vám příjemné kulturní zážitky na festivalu Votvírák 2013.

 

vezmi partu na votvírák



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Archiv





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání