Soutěž a vyhraj krásnou ručně vyráběnou panenku

soutežMilé děti a rodičové, užijte si krásný Den dětí. Pokud vám zkazilo špatné počasí původní plány a museli jste zůstat doma, nezoufejte. Zapojte se do naší soutěže a vyhrajte roztomilého Mazlíka do postýlky, kterého vyrobila nezisková organizace Splněné dětské přání. Ta plní kulturní přání handicapovaným a nemocným dětem. Originální panenku však může vyhrát kdokoli, stačí správně odpovědět na zadanou otázku.


Splněné dětské přání se pomalu dostává do povědomí veřejnosti. Od svého vzniku rozzářila nezisková organizace oči mnoha dětí – některým dárci věnovali zakoupené ručně vyráběné panenky, pět dětí vybrali do speciálního vánočního kola a obdarovali je různými dárky a dvěma splnili jejich sen. Osmiletá Vanesska zavítala se svým patronem Michalem Davidem do Divadla Broadway a viděla muzikál Kleopatra živě, patronkou patnáctileté Nellinky se stala Markéta Konvičková. Spolu zavítaly do nahrávacího studia, kde vznikl společný duet „Cizí světy“, který posluchači najdou na nejnovějším albu zpěvačky Tablo.

mazlikNa podporu této v České republice unikátní neziskové organizace začaly organizátorky vyrábět vlastnoručně šité panenky. Každá výrobek je jedinečný kus a postavičky dostávají jméno podle kalendáře českých jmen. Chtěli byste si takovou panenkou zkrášlit svůj domov, nebo ji darovat někomu blízkému? Zapojte se do soutěže.

Soutěžní otázka zní:

Jakou panenku věnovalo Splněné dětské přání holčičce Vanessce, které jako první splnilo její sen?

a) Panenka princezna
b) Panenka Kleopatra
c) Panenka Emma

Nápovědu najdete zde: http://www.kulturniservispuls.cz/splnene-detske-prani/1523-jak-vanesska-vzpomina-na-sve-splnene-prani

Svou odpověď zašli na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

 

  • do předmětu zprávy napiš „Panenka“,
  • do zprávy zadej správnou odpověď (například A) „Panenka princezna“),
  • připiš své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.


Soutěž končí v pondělí 17. června 2013 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.




Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Splněné dětské přání





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání