Soutěž o vstupenky na Pražský Majáles 2013

majálesNepropásni letošní majálesové slavnosti v Praze. Bujaré veselí zakončí hlavní den oslav, který tentokrát připadl na 30. dubna 2013. Tradičně se můžeš těšit na spoustu zábavných akcí a samozřejmě bohatý hudební program. Pořadatelé si dali záležet a letošní festival stojí rozhodně za návštěvu. Vstupenky však v předprodeji rapidně ubývají. Nepropásni soutěž pořádanou Kulturním servisem Puls a dostaneš se na akci zadarmo!


Také Praha ožije tradičním majálesovým veselím. Hlavní den oslav odstartuje průvod s alegorickými vozy, který bude zahájen ve Vodičkově ulici na Praze 1. Kandidáti na Krále Majálesu zamíří se svými družinami na pražské Výstaviště. V prostorách Stromovky ožije Majáles Open Air 2013. Pro účastníky průvodu je připravena soutěž o nejlepší masku, návštěvníci festivalu zase ocení bohatý doprovodný program. Ten nabídne vystoupení studentských kapel, volbu Krále Majálesu, studentský jarmark, oblíbené T-music majálesové svatby, internetovou kavárnu Idnes.cz, Tic Tac indoboard, jarmark národů a workshop skákacích bot.

A kteří umělci letos na Pražském Majálesu vystoupí? Skupiny Kryštof, Chinaski, Inekafe, MIG 21, Monkey Business, Mandrage, Charlie Straight, Skyline, Wohnout, Vypsaná fiXa, UDG, Pipes and Pints, Sunshine, Sto Zvířat, Polemic, Fast Food Orchestra, PSH nebo Prago Union. Ze sólo interpretů se můžeš těšit na Tomáše Kluse, Michal Hrůzu, Xindla X a Majka Spirita. To bude pořádná hudební bomba.

 

praha


Zapoj se do naší soutěže, vyhraj lístek na Majáles a přijď si užít spoustu legrace. Ten, kdo se umístí na prvních dvou místech, získá VIP lístky, další 4 výherce obdarujeme základními vstupenkami.

Soutěžní otázka zní:

Kolikátý ročník Pražského Majálesu se letos uskuteční?

A) První
B) Třetí
C) Šestý
D) Devátý
E) Desátý

Nápovědu najdeš na oficiálních stránkách akce www.praha.majales.cz.

Svou odpověď zašli na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :


do předmětu zprávy napiš „Pražský Majáles“,
do zprávy zadej správnou odpověď (například A) „První“),
připiš své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí v úterý 23. dubna 2013 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání