Soutěž o vstupenky na Hradecký Majáles 2013

majálesChceš si užít prima zábavu? Patří mezi tvé oblíbené interprety skupina Kryštof, Inekafe, Mandrage, UDG, Charlie Straight nebo písničkář Tomáš Klus? Pak nepropásni letošní majálesové slavnosti v Hradci Králové. Celou akci završí hlavní den oslav, který se uskuteční 26. dubna v Šimkových sadech. Pro návštěvníky je připraven bohatý doprovodný program a mnoho lákavých účinkujících. Kulturní servis Puls pořádá soutěž o vstupenky, zapoj se také!


Hlavní den oslav zahájí tradiční Majálesový průvod, který bude začínat na Baťkově náměstí. Pro účastníky průvodu jsou připraveny soutěže o nejlepší masky, alegorické vozy, ale i tekuté energetické či chmelové povzbuzující nápoje. Kandidáti na Krále Majálesu doputují za doprovodu svých příznivců až do Šimkových sadů, kde teprve propukne to pravé veselí.

Letos bude programem provázet originální trojice - Jan Kraus, Jakub Kohák a DJ Schafff. Jaké hvězdy na Hradeckém Majálesu zazáří? Nabídneme ti malou ochutnávku. Mezi účinkujícími nebude chybět Kryštof, Tomáš Klus, Inekafe, MIG 21, Charlie Straight, Mandrage, Wohnout, Vypsaná fiXa, UDG, Sto Zvířat, Fast Food Orchestra, Midi Lidi nebo Čoko Voko. Doprovodný program nabídne také vystoupení studentských kapel, vyhlášení Krále Majálesu, T-music majálesové svatby, internetovou kavárnu Idnes.cz nebo Shwerwood Smilebox.

majales


Zapoj se do naší soutěže, vyhraj lístek na Majáles a přijď si užít spoustu legrace. Ten, kdo se umístí na prvních dvou místech, získá VIP lístky, další 4 výherce obdarujeme základními vstupenkami.

Soutěžní otázka zní:


Kolikátý ročník Hradeckého Majálesu se letos uskuteční?


A) První
B) Třetí
C) Pátý
D) Sedmý
E) Osmý

Nápovědu najdeš na oficiálních stránkách akce www.hradec.majales.cz.

Svou odpověď zašli na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :


do předmětu zprávy napiš „Hradecký Majáles“,
do zprávy zadej správnou odpověď (například A) „První“),
připiš své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí v pátek 19. dubna 2013 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání