Soutěž o vstupenky na muzikál Tři mušketýři

soutěžPatříš mezi muzikálové fanoušky, nebo příznivce známého románu francouzského spisovatele Alexandra Dumase staršího? Pak čti pozorně – je tu další soutěž, kterou pro tebe připravil Kulturní servis Puls. Tentokrát s námi můžeš vyrazit na Tři mušketýry, kteří se pro velký zájem vrací do pražského Divadla Broadway. Ale pozor, na programu je pouze 10 představení.


Jeden z nejznámějších románů vůbec – slavní Tři mušketýři Alexandera Dumase se stali podkladem pro multivizuální představení, které nese všechny prvky moderního divadla. Netradiční používání projekcí, které se promítají přímo na účinkující, přes 200 kostýmů, mobilní scéna plná překvapení, kombinace Černého divadla a Laterny Magiky – to jsou všechno atributy, které zcela určitě přilákají náročného diváka. Ten tak bude přítomen nevšednímu uměleckému zážitku.

Hudbu k muzikálu složil Michal David. Mezi známými písněmi zazní také přezpívaný hit „All for Love“ od Bryana Adamse, Michaela Kamena a Roberta Langa. Scénář vznikl ve spolupráci Libora Vaculíka a Lou Fanánka Hagena. Tři mušketýři uchvátí také svými krásnými kostýmy, které navrhl výtvarník Roman Šolc.

Na jaké zpěváky se můžeš těšit? Zákeřným, rebelským i sympatickým postavám vdechne život Josef Vojtek, Petr Kolář, Marian Vojtko, Radka Fišarová, Linda Finková, Aleš Háma, Jakub Wehrenberg, Zbyněk Fric, Tomáš Beroun, Alan Bastien, Dušan Kollár, Alžběta Bartošová nebo Tomáš Trapl.

Výherci získají na představení vstupenku pro sebe a doprovod, termín bude dle domluvy, podmínkou je, aby nebylo vyprodané. Tři mušketýři se budou hrát ve dnech 11., 12., 13., 14., 18., 19., 20. a 21. dubna 2013.

POZOR ZMĚNA! NA ŽÁDOST DIVADLA BROADWAY, DOSTANOU VÝHERCI SOUTĚŽE VSTUPENKY NA PŘEDSTAVENÍ TŘI MUŠKETÝŘI, KTERÉ SE USKUTEČNÍ 20. DUBNA 2013.

Soutěžní otázka zní:


Kdo napsal román Tři mušketýři?

A) Aneta Nováková
B) Božena Němcová
C) Michael Wievegh
D) William Shakespeare
E) Alexandr Dumas


Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

 

  • do předmětu zprávy napište „Tři mušketýři“,
  • do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „Aneta Nováková“),
  • připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.


Soutěž končí ve středu 10. dubna 2013 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto interpreta






SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání