Soutěž o vstupenky na pražský koncert Gregorian

kulturní servis pulsUskupení vokálních zpěváků, kteří zpracovali řadu rockových a popových skladeb do gregoriánského stylu, v únoru zahájilo svou další koncertní šňůru k nedávno vydané desce „Epic Chants". V březnu 2013 zavítají Gregorian také do České republiky. Pokud chceš zažít jedinečnou atmosféru jejich koncertů na vlastní kůži, zapoj se do naší soutěže o lístky.


Vystoupení dvanáctičlenné skupiny Gregorian jsou vyhlášené pro svou jedinečnou atmosféru, kterou vytváří mystické spojení chorálové hudby s moderní scénickou show. Umělci se loni v září pochlubili novým albem nazvaným „Epic Chants". Letos 13. 2. zahájí v Hamburku koncertní turné. Odtud budou pokračovat do dalších 75 měst, kde na svých koncertech posluchačům osobně představí své nejnovější skladby.

Hudební fenomén bude mít exkluzivní zastávku také v Praze, a to 24. března 2013, kde se Gregorian představí od 19 hodin v Kongresovém centru. Během desetiletí se skupina stala hudební legendou. Na svém kontě mají přes 6 milionů prodaných alb a jejich koncerty vidělo ve světě více než 1,3 milionu lidí. Ve svém žánru nemají dosud žádného konkurenta.

 

kulturní servis puls


Soutěžní otázka zní:

Kolik členů má skupina Gregorian?

A) 3
B) 6
C) 9
D) 12
E) 15

Nápovědu naleznete na stránkách pořadatele www.gregorian.cz.


Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :


- do předmětu zprávy napište „Gregorian“,
- do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „3“),
- připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí ve středu 20. března 2013 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání