Soutěž o vstupenky na zimní Let It Roll 2013

Soutěž o vstupenky na zimní Let It Roll 2013Pražské výstaviště v Holešovicích ožije 15. února oblíbeným festivalem zaměřeným na drum´n´bassovou hudbu, dubstep a electro. Na zimní Let It Roll dorazí přes 20 zahraničních DJ´s a hojné zastoupení budou mít i domácí umělci. Chceš být u toho, ale ještě nemáš lístek? Zapoj se do soutěže, kterou připravil Kulturní servis Puls a jeden z lístků může být tvůj!


Hlavní stage bude umístěna ve velké hale Křižíkových pavilonů, letos se spojila s uznávaným anglickým labelem Viper Recordings. Posluchači uslyší sety, které bude servírovat Matrix, Futurebound, ShockOne, Smooth, Inside Info a nováčci Six Blade, ti bývali dříve známí jako Mattix a Futile. Vystoupení podpoří svým zpěvem také MC Felon. Na dalším pódiu s názvem Drum&bass Arena se předvede Break, Prolix, MC Coppa, Mefjus, Gancher, Ruin, Disaszt a český Forbidden Society.

 

Soutěž o vstupenky na zimní Let It Roll 2013


Třetí stanoviště bude pod taktovkou anglického dubstepového serveru GetDarker. Ten zastoupí jeho zakladatel Darkside a hosté jako Emalkay, Icicle a Koven. Domácí interprety bude prezentovat program Volume Plus, členové Let It Roll bookingu DJ Suki a Pe:te, Pixie, A-Cray, Kan-Jacca, Akira, Bifidus Aktif, Chik, Franill, Stifler Selecta, Dirty Little Toaster a Abu z Radia 1.

Soutěžní otázka zní:

Jaký hudební styl na festivalu Let It Roll neuslyšíte?
A)    Drum´n´bass
B)    Dubstep
C)    Country
D)    Electro

Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

- do předmětu zprávy napište „Let It Roll“,
- do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „Drum´n´bass“),
- připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.


Soutěž končí v pondělí 11. února 2013 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání