Soutěž o vstupenky na Lesní Slavnosti Divadla 2012

soutěžeSlyšeli jste už kdejakou chválu o Divadle Husa na provázku, ale do Brna je to pro vás daleko? A co do Řevnic? Kulturní servis Puls podpoří i letos divadelní festival, jehož inscenace se hrají přímo pod širým nebem v lesním amfiteátru. Připravili jsme pro vás dvě soutěže, ve kterých můžete vyhrát vstupenky pro sebe i svůj doprovod.


Výherci prvního soutěžního kola, které startuje dnes, získají vstupenky na představení, které Lesní Slavnosti Divadla nabídnou 25. a 26. srpna.

Lesní slavnosti divadlaLásky jedné plavovlásky – plavovlásky jedné lásky, tak se jmenuje první inscenace, v níž se rolí ujmou Anežka Kubátová, Robert Mikluš, Ondřej Kokorský, Jan Kolařík, Tomáš Sýkora, Milan Holenda, Vladimír Hauser, Ondřej Jiráček a další herci. Příběh zasazený do šedesátých let doprovodí kapela DiaBEATLES. Scénický přepis filmového scénáře v úpravě Vladimíra Morávka je založen na zkoumání fenoménu 60. let, v němž se ona láska jedné plavovlásky odehrává. Po představení následuje hodinové vystoupení skupiny SEX BEATLES, která divákům zahraje k tanci i poslechu.

Druhé představení, na které můžete vyhrát lístky, nese název Romeo, Julie a já. Postavy příběhu ztvární Jiří Jelínek, Martin Donutil, Tomáš Sýkora, Tomáš David, Ondřej Jiráček a Ondřej Kokorský. Příběh o lásce a utrpení režiséra a scénáristy v jedné podobě Jiřího Jelínka nebude zdaleka tak tragický, jak by mohl název napovídat. Přesvědčit se můžete sami.

Soutěžní otázka zní:

Kde se Lesní Slavnosti Divadla letos uskuteční?

A) V Praze
B) V Brně
C) V Řevnicích
D) V Plzni
E) V Řitce

Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

- do předmětu zprávy napište „Husa na Provázku“,
- do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „V Praze“),
- připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí v úterý 21. srpna v 17 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo emailem.

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání