Kdo chce vyhrát VIP vstupenky na Votvírák?

votvírákHudební festival, který láká nejen svým doprovodným programem, ale především různorodostí interpretů, takový je Votvírák. Kulturní servis Puls ho letos podpoří jako hlavní mediální partner, proto pro jeho příznivce připravujeme řadu zajímavých akcí. Jednou z nich je speciální soutěž Vezmi partu na Votvírák. První zájemci na sebe nenechali dlouho čekat, přesvěčte se sami.


Oficiální zahájení festivalové sezóny se blíží. Tradičně ji odstartuje Votvírák, na který můžete vyrazit o víkendu 15.–17. června do Milovic. Také letos přijede řada zajímavých hostů, zatímco někteří jsou tu už jako doma, jiní na akci zavítají poprvé. Zmiňme jen namátkou pár z nich – Olympic, Chinaski, Visací zámek, Prago Union, Sto Zvířat, MIG 21, Václav Neckář a Bacily, Tleskač nebo Xindl X.

Pokud chcete prožít letošní ročník Votvíráku v královském stylu, zapojte se do naší speciální soutěže, ve které můžete vyhrát pro sebe i kamarády VIP vstupenky a upomínkové předměty k akci. Lístky zahrnují samostatné odbavení a separátní vstup do areálu v prostoru akreditací, kde jsou minimální fronty. Parkování na VIP parkovišti, možnost ubytování ve VIP stanovém městečku, volný vstup do VIP zóny s barem a vlastním sociálním zázemím.

Výhra je lákavá, o čemž svědčí i první soutěžící, kteří ji chtějí ukořistit pro sebe. Podívejte se sami, jaké prima party chtějí jet letos s Kulturním servisem Puls na festival Votvírák.

 





Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Kulturní servis Puls





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání