Zahajujeme speciální soutěž Vezmi partu na festival

Vezmi partu na festivalChtěl bys jet s kamarády na nejlepší festivaly tohoto léta, jenže lístky stojí hodně a vy máte hluboko do kapsy? Líbilo by se ti vyrazit na Votvírák, Sázavafest, Open Air Festival, Let it Roll, nebo Rock for Churchill zadarmo? Chytni příležitost za pačesy a zapoj se do speciální letní soutěže, kterou pořádá Kulturní servis Puls. Můžeš vyhrát vstupenky pro celou partu a užít si hudební akce naplno.


Ve spolupráci s festivaly, kterých se letos zúčastníme a mediálně je podpoříme jako jejich partner, jsme připravili speciální letní soutěž nazvanou „Vezmi partu na festival“. V jednotlivých kolech pojmenovaných vždy po dané akci, budete moc vyhrát vstupenky a další překvapení související s festivalem. Soutěžní kola budou postupně odstartována na našich internetových stránkách a následně také přes oficiální facebookovou stránku. Můžete vyhrát vstupenky:

 

  • VIP na Votvírák
  • VIP Let it Roll
  • Sázavafest
  • Open Air Festival
  • Rock for Churchill



O dalších případných kolech jednáme s našimi partnery, sledujte nás pozorně a nic vám neuteče.

Jak se můžete do soutěže zapojit? Je to jednoduché! Vyfoť svou 2 – 5 člennou partu s logem Kulturního servisu Puls a s logem vybraného festivalu, pošli nám ji dle uvedených pokynů do redakce a čekej na další instrukce. Foto bude po schválení zveřejněno na našich oficiálních facebookových stránkách, kde pro něj budete sbírat hlasy pomocí tlačítka „To se mi líbí“. O výherci nebude rozhodovat naše redakce, ale vy sami a vaše touha po vítězství.



Vezmi partu na festival



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Kulturní servis Puls





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:




 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání