SOUTĚŽ O VSTUPENKY NA MUZIKÁL KLEOPATRA

soutěžDo Divadla Broadway se vrátil úspěšný muzikál o egyptské královně. Obnovená premiéra se uskutečnila v pátek 13. ledna s Gábinou Gunčíkovou v hlavní roli. Diváci mají možnost vidět posledních 40 představení s podtitulem LEGENDA SE LOUČÍ. Údajně je to opravdu naposledy, kdy můžete vidět muzikál živě. Kulturní servis Puls, jeden z mediálních partnerů Kleopatry, vám přináší soutěž o vstupenky na představení.


Muzikál se stále hraje v původním nastudování. Příběh je zpracovaný podle námětu a scénáře Zdeňka Borovce, Lucie Stropnické a Lou Fanánka Hagena. O režii se postaral Filip Renč a hudbu ke Kleopatře nesložil nikdo jiný než Michal David.

KleopatraCo se však v těchto posledních čtyřiceti představeních změnilo, je obsazení egyptské královny. Možná pamatujete doby, kdy se jako Kleopatra představila Monika Absolonová, Bára Basiková nebo Ilona Csáková. Ty však mají napilno, a proto je v této pozici vystřídala Kamila Nývltová a vycházející hvězda Gábina Gunčíková. V dalších rolích uvidíte například Martina Poštu, Mariana Vojtka, Josefa Vojtka, Tomáše Trapla, Alžbětu Bartošovou, Zdenku Trvalcovou a mnoho dalších herců i hereček.

Pokud tíhnete k egyptským či římským příběhům, nebudete tímto muzikálem zklamaní. Naše hodnocení si můžete přečíst v recenzi Z GÁBINY GUNČÍKOVÉ SE STALA KRÁLOVNA KLEOPATRA.


Chcete vidět Kleopatru? Zapojte se do naší soutěže!

Soutěžní otázka zní:

S kým měla královna Kleopatra syna?

A)    žádného syna neměla
B)     s Caesarem
C)     s Markem Antoniem
D)    s egyptským milencem


Nápovědu na správnou odpověď najdete v naší recenzi na muzikál Kleopatra. Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

-  do předmětu zprávy napište „KLEOPATRA“,
-  do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) žádného syna neměla),
-  připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí ve středu 25. ledna v 17 hodin. Výherci budou informováni telefonicky nebo e-mailem.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Archiv



 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání