Blesková soutěž o vstupenky do Ypsilonky

soutěžPražské Studio Ypsilon je dobře známé svou komornější a přátelskou atmosférou stejně jako zajímavými inscenacemi a excelentními hereckými výkony. Kulturní servis Puls, mediální partner tohoto pražského divadla, vám nyní přináší bleskovou soutěž o vstupenky na představení FAUST A MARKÉTKA, hořkou komedii VRATKÁ PRKNA režiséra Arnošta Goldflama a také na inscenaci EVŽEN ONĚGIN v podání divadelního spolku ANFAS.


V představení FAUST A MARTKÉTKA režiséra Jana Schmida se v hlavních rolích představí například Martin Dejdar, Roman Janál, Markéta Plánková, Martin Bohadlo, Arnošt Goldflam nebo třeba Jaroslava Kretschmerová. Ypsilonková inscenace je plná humoru a hravosti. Inscenace trvá asi 135 minut, během nichž se rozhodně nebudete nudit. Vstupenky jsou na představení, které se odehraje ve středu 18. ledna od 19:30.

Studio YpsilonRepertoár Ypsilonky obohatil také režisér Arnošt Goldflam s dílem VRATKÁ PRKNA. Komedie pojednává o životě divadelních herců, který je však nastíněn skrze běžné starosti. Díky tomu se do jejich kůže snadno vcítí i diváci. Vždyť i komedianti jsou jenom lidé. A sebeironie je možná jedinou možností, jak se s tím naším světem vypořádat. V této inscenaci hraje Jiří Lábus, Jaroslava Kretschmerová, Petr Vršek, Lenka Šebek Loubalová, Roman Mrázik, Barbora Skočdopolová a Jakub Slach. Vstupenky jsou na představení, které se odehraje v pátek 20. ledna od půl osmé večer.

EVŽEN ONĚGIN – nadčasový příběh se silným nábojem. A v podání divadelního spolku ANFAS to platí dvojnásob. Milostné drama z pera věhlasného ruského spisovatele Alexandra S. Puškina uchvátilo už nejednoho diváka. V roli Oněgina předvádí strhující herecký výkon Petr Mikeska. Další postavy ztvární Ivo Theimer, Svatava Milková a Anna Suchánková. Vstupenky jsou na představení, které se odehraje v úterý 24. ledna rovněž od 19:30.

Pokud se chcete vydat na některé z těchto představení, zapojte se do naší soutěže. Ze správných odpovědí pak vybereme výherce, kteří si zpestří večer kulturním zážitkem. Kterou z těchto inscenací uvidíte, rozhodne náhodný výběr.

Soutěžní otázka zní:

Jaký je správný odkaz na oficiální webové stránky Studia Ypsilon?

A)    www.ypsilon.cz
B)    www.studio-ypsilon.cz
C)    www.ypsilonka.cz
D)    www.studioypsilonka.cz

Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

-  do předmětu zprávy napište „STUDIO YPSILON“,
-  do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) www.ypsilon.cz),
-  připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí v pondělí 16. ledna v 18 hodin. Výherci budou informováni telefonicky nebo e-mailem.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Archiv


 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání