Pořiďte si trendy doplněk na dovolenou – praktickou látkovou tašku nebo kabelku

kULTURNÍ SERVIS PULS a Splněné dětské přáníChystáš se v létě na dovolenou? Ať už pojedeš do Paříže, k moři nebo k Máchovu jezeru, mohla by se ti hodit n originální kabelka či taška, kterou si můžeš vzít s sebou na procházky a výlety. Poradíme ti, kde sehnat originální kousky!


Organizace Splněné dětské přání vyrábí ve vlastní dírky nejrůznější originální výroky od látkových tašek, přes kabelky, polštářky až třeba po panenky. Objednáním takového výrobku uděláš radost nejen sobě, ale zároveň podpoříš i dobrou věc - díky výtěžku připraví organizace další akce pro rodiny s handicapovanými a nemocnými dětmi. Můžeš se mrknout buď na www.splnene-prani.cz nebo na sociální síť www.facebook.com/splnene-prani

kULTURNÍ SERVIS PULS a Splněné dětské přání

Přehled výrobků najdeš na Facebookové stránce Splněné dětské přání eshop (www.facebook.com/splnene-prani-eshop), kde můžeš udělat i případnou objednávku. Máš možnost vybírat mezi originálními výrobky, který nekoupíš v žádném obchodě a díky unikátnosti nepotkáš nikoho, kdo by měl stejný kousek jako ty. Výrobky si můžeš vyzvednout osobně v Praze nebo je doručí kurýrní služba GLS za jednotné poštovné 90 Kč. Tak neváhej a doplň si šatník o pěkné kousky!

 


Text: Mia
Foto: Splněné dětské přání





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání