Tip na akci: Nahlédněte do světa krásy a harmonie na kosmetickém veletrhu

Kulturní servis PulsJiž brzy se uskuteční 23. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2017 JARO, a to opět v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY. Navštívit ho můžete v předjarním týdnu 10. a 11. března 2017.

Pro očekávaných dvacet tisíc návštěvníků nabídne veletrh své novinky i tradiční výrobky téměř 350 vystavovatelů zastupujících několik set známých a prestižních značek profesionální kosmetiky s přípravky pro wellness, spa a lázeňskou a hotelovou péči i výrobky pro finální spotřebitele. Akce se již tradičně zúčastní také organizace Splněné dětské přání. Na jejím stánku najdete produkty z její autorské dílny a informace o projektech, který se aktuálně věnuje. A na co dalšího se můžete těšit?

Anti-aging péče, péče o nohy, masáže, relaxace, regenerace
V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging, péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru, ale též odborníci na masáže a fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, aromaterapii, kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka a další obory. Partnery pro odbornou spolupráci jsou největší oborová sdružení jako Unie kosmetiček, Česká podiatrická společnost, Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace Českých aromaterapeutů, Česká aromaterapeutická společnost, Dexter Academy, sdružení pro kosmetiku „PROKOS“ a velká řada dalších specialistů.

Spolupráce se zahraničím
Na veletrzích jsou stále více prezentovány výrobky ze zahraničí. Kromě výrobků německé, slovenské a polské provenience vystavuje velká řada především italských firem, prezentují se také americké a turecké značky. Tyto kooperace jsou významně podporovány nejen zahraničními zástupci, ale především ekonomickými odděleními ambasád v ČR, které s veletrhem významně spolupracují a napomáhají zájemcům získat nové obchodní kontakty k obohacení nabídky na našem trhu o světové novinky.

Veletrh nabízí návštěvníkům nejen inspiraci, ale i poradenství a prevenci: nejlepší odborníci budou připraveni zodpovědět dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl. Patří k němu jako základ duševní pohoda, zdravá seberealizace a pozitivní přístup k sobě i okolí.

Trendy v líčení, účesech, odívání – look 2017
Nejznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera i Štěpánky Podroužkové, stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické umění Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Romana Topinková, Honza Špilar a další úspěšní kadeřníci i výherci soutěží. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek. 

Kulturní servis Puls

Soutěže veletrhu
K programu budou nedílně patřit každoroční prestižní klání. K „highlights“ patří dlouho očekávaná týmová soutěž Pavla Bauera „CREATIVE IMAGE TEAM“ (tým tvoří vizážista, kadeřník a modelka), kteří budou tentokrát vybráni z fotografií na semifinálové téma „Dark Desire“. Vybraných osm týmů bude na jaře soutěžit přímo na veletržním podiu, ovšem toto finálové téma bude již trochu jiné a tak diváci zůstanou po celou dobu v napětí, který tým uspěje a jak bude vypadat vítězná práce. Další prestižní soutěží bude „FOTOMAKE-UP“ pořádaný skvělou vizážistkou a mezinárodní mistryní 2002 Štěpánkou Podroužkovou, tentokrát na téma „Avantgarde“. 

Soutěž v nail artu bude opět o kresbě, nadání a kreativitě, převážně ve 2D, zatímco pro soutěž v manikúře budou používány tzv. „strip-laky“ s převratnou technologií odstraňování laku. Opět se bude soutěžit v prodlužování a zahušťování řas, z této soutěže stejně jako z „nehtových“ soutěží se budou nejlepší designerky kvalifikovat do zahraničí. Nejen pro odborníky budou předvádět nejlepší nehtové designerky dokonalou modeláž nehtů, manikúru, zdobení nehtů a mnoho dalšího. Pro všechny, kteří mají zájem o podiatrickou péči aktivně či pasivně, je připraven pro oba dny veletrhu atraktivní program.

Nebudou chybět ani juniorské soutěže: finále školních soutěží v make-upu, v účesové tvorbě a bodyartu, stejně tak soutěže mladých oděvních designerů. Odlehčením pro zúčastněné bude soutěž věnovaná nejen kráse, ale především dobré fyzické kondici a vypracovanému tělu mužů i žen, pořádaná pod názvem Beauty & Fitness Cup. 

Více informací o stánku Splněného dětského přání, který najdete na veletrhu World of Beauty and Spa, se dozvíte již brzy na našich oficiálních stránkách. Brzy se také můžete těšit na soutěž o vstupenky na veletrh.


Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání