Predátor Korec! Maskovaný moderátor odstřelil finalistku soutěže Pretty Woman!

pretty womanDoslova útrpnou zkouškou si prošly finalistky soutěže Pretty Woman, kterou vysílá v sobotu večer Televize Barrandov. Horké chvilky zažily dívky během setkání s moderátorem a hercem Vlastou Korcem, který jim v převleku za bohatého byznysmena nabízel lukrativní, leč velmi pochybné zaměstnání. A jednu z krásek se mu podařilo natolik rozhodit, že se soutěží chtěla seknout!


„Měl jsem nalepené vousy, maskéři odvedli dokonalou práci. Většina dívek mě skutečně nepoznala. Takto vybaven jsem obcházel finalistky a nabízel jim lukrativní zaměstnání. Vše se točilo na skrytou kameru,“ popisuje Vlasta Korec.

Jenže… Něco za něco. Vysoké výdělky měly být spojené s ne úplně standardními pracovními podmínkami. Jinými slovy, dívky musely počítat s tím, že jsou majitelé nadnárodní společnosti zvyklí na velmi blízký kontakt s hosteskami. „Dívky se mě ptaly, co mám na mysli těmi letmými doteky. Tak jsem jim to vysvětlil – sem tam pohlazení, sem tam políbení,“ směje se moderátor.

pretty woman

Finalistky soutěže o nejpřitažlivější ženu roku měl prostě co nejvíc potrápit. A to se mu povedlo, na dívky se vrhl jako predátor na bezbrannou kořist. „Musím přiznat, že bezradnost krásných žen mě strašně bavila. Přišly na opravdické jednání s opravdickým bossem, a tam jsem byl já. Potom, co jsem předvedl, tak jedna z dívek přišla a oznámila, že v soutěži končí,“ krčí rameny.

A jak mladé ženy záludným testem prošly? Odpověď nabídne slavnostní večer na TV Barrandov, který startuje v 20.20. Do té doby je možné vybrat si svou favoritku na webových stránkách soutěže Pretty Woman!

 


Text: Mia
Foto: Archiv Barrandov (Michal Protivanský)





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání