Buďte v obraze, seznamte se s módními trendy

modni prehlidkaStylová? Jedinečná? Hravá? Taková je nejen móda, ale především celá módní přehlídka v podání choreografií agentury Mabest s.r.o. Takové přehlídky této agentury prostě jsou! Módní přehlídka nabitá aktuálními trendy proběhne již tuto sobotu 12. března v OC Europark !


Z aktuálních kolekcí partnerských módních značek vybrala agentura Mabest to nejlepší a připravila pro návštěvníky OC Europark nabité odpoledne plné nevšedních i kulturních zážitků pro celou rodinu!

Tváří letošní jarní přehlídky je Česká Miss Earth 2013, modelka a oblíbená moderátorka Monika Leová, která bude spolu s dalšími krásnými modelkami a modely provázet 4 módními bloky v časech od 14 do 17 hodin. Těšit se můžete v neposlední řadě i na „Den plný slev“ a svůj šatník tak obohatit ještě výhodněji.

Zážitek z celé módní show umocní originální vystoupení taneční skupiny Mirror Family, která svými zrcadlovými kostýmy učarovala i projektu Československo má talent. Přijďte se pobavit, inspirovat a odstartujte jaro stylově s námi v OC Europark! Více se dozvíte na www.mabest.cz/prehlidky-casting

 

modni prehlidka

Text: Otiz
Foto: Oficiální foto pořadatele





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání