Podzimní veletrh Interbeauty Prague představí to nejlepší z kosmetiky, kadeřnictví i nehtového designu

Kulturní servis PulsHolešovické výstaviště ožije v polovině října v rytmu krásy, péče o pleť a vlasy, relaxace i zdravého životního stylu. V termínu od 16. do 17. října se zde uskuteční mezinárodní veletrh Interbeauty Prague.


Tato akce nemá v České republice obdoby, a tak si ji rozhodně nesmíte nechat ujít. Čekají na vás prezentace předních světových značek v oboru, ochuzeni nebudete ani o oblíbený Make-up point, kde si můžete vyzkoušet líčení z rukou profesionálních vizážistů. Součástí doprovodného programu jsou divácky atraktivní soutěže v make-upu a nehtovém designu. Tváří podzimního veletrhu se stala zpěvačka, modelka a Česká Miss 2010 Jitka Boho. Svou záštitu nad veletrhem vyjádřil i specialista na estetickou chirurgii, doc. MUDr. Roman Šmucler CSc.

Základem veletrhu budou samozřejmě prezentace jednotlivých značek z různých "beauty" oborů. Kosmetický, vizážistický a kadeřnický segment bude mimo jiné reprezentovat Mary Kay, Clinique, Académie Scietifique de Beauté, dermalogica, PEVONIA BOTANICA, RYOR, Philips, Chelsea Boutique, BES Beauty&Science, Elgon, Olaplex nebo Babyliss. V oblasti nehtové modeláže to budou Shellac, Thuya, Cuccio, NSI, CND, Platinum, Vinylux, O.P.I., Alessandro, Buschmann Nail Cosmetics a mnoho dalších.

Na prezentace jednotlivých značek naváže atraktivní doprovodný program. Na oba výstavní dny je plánována 60minutová italská kadeřnická show PIXEL, která se uskuteční na hlavním pódiu veletrhu INTERBEAUTY PRAGUE. Bude věnována především nové kolekci střihových a barvicích technik. Získáte zde tedy jedinečnou inspiraci na vskutku originální a moderní vlasový styling.

Neméně zajímavé budou i soutěže profesionálů. Make-up artisté se utkají v soutěži MAKE CUP 2015 o pracovní zakázky v hodnotě 50 000 Kč a další hodnotné ceny. Finále na veletrhu připadá na neděli 17. října.

Celý pátek 16. října bude zasvěcen soutěžním u klání make-up artistů v rámci World Make-up Wars 2015. Jeho součástí budou 4 soutěže. V Make-up MERCENARY půjde o rychlost v klasickém denním líčení na téma Audrey Hepburn - klip Moon River. V druhé soutěži Make-up FIGHTER bude cílem líčení na neznámé modelce přesně ve stylu Amy Winehouse v klipu Back to Black.  Soutěžním úkolem v rámci Make-up WARRIOR bude co nejlépe zachytit tvář dle předlohy, která bude odhalena těsně před začátkem klání. Vyvrcholením celého dne bude bitva tváří - BATTLE OF FACES na téma písně Summer Nights z muzikálu Pomáda.

Kulturní servis Puls

Další soutěže v rámci World Make-up Wars proběhnou i v sobotu 17. října. Jedná se o Battle of BODIES - kreativní tvorbu bodypaintingu na dané téma, Battle of SFX - tvorbu masky dle zadání  a facepainting dle zadání o titul Face CHAMPION.

Mistři zdobení nehtů budou soutěžit v rámci 1. ročníku profesionální soutěže v nehtovém designu a modeláži CZECH NAIL CUP 2015. Soutěž o ceny v hodnotě 100.000 Kč je vyhlášena ve třech kategoriích, a tak se jistě bude na co dívat. Umělecké výtvory bude hodnotit mezinárodní porota pod záštitou zkušeného porotce Sergeye Lavrukhina. Vítězové budou Českou republiku reprezentovat na mezinárodní soutěži BOLOGNA NAIL OPEN COMPETITION 2016.

Podtitulem podzimního veletrhu je heslo Krásná a zdravá, těšit se tedy můžete i na rozsáhlý program v rámci Prevence zdraví zdarma. V bezplatné dermatologické poradně Clinique Vám odborníci zdarma otestují pleť a navrhnou řešení případných problémů. Pod záštitou Prof. MUDr. Petra Arenbergera si můžete v tradičním Stanu proti melanomu nechat zdarma vyšetřit mateřská znaménka. V expozici GEMINI oční kliniky Vám bezplatně změří zrak a doporučí nejvhodnější řešení pro odstranění dioptrií. Pokud vás zajímá aktuální složení vašeho těla, určitě využijte možnost měření přístrojem Bodystat. Výsledek můžete rovnou konzultovat s odborníky z Petra Clinic.

Připravena je také diagnóza vlasové pokožky zdarma pomocí speciální vlasové mikrokamery, která dokáže 250x zvětšit vlas. Profesionální tricholog vám následně poradí jak problém vyřešit. Novinkou letošního ročníku je spolupráce s Motolskou fakultní nemocnicí, která v rámci projektu „Krásná a zdravá“ poskytne návštěvníkům výživové poradenství. Přední česká odbornice na výživu, primářka MUDr. Jana Čepová na sobotní přednášce pomůže těm, kteří v oblasti zdravého životního stylu a výživy dosud tápou. FN Motol bude během výstavy prezentovat projekt „Zdravá nemocnice". V sobotu si v jejich expozici navíc můžete nechat změřit tlak, hodnotu cukru i další ukazatele.

Všichni návštěvníci veletrhu se mohou těšit na milý dárek v podobě vrchního laku na nehty zdarma. Navíc mohou využít i bezplatnou aplikaci shellacu či vinyluxu na nehty. Program je opravdu bohatý a tak si nenechte ujít příležitost seznámit se na jednom místě s nejaktuálnějšími trendy. Je jen na Vás, zda návštěvu Holešovického výstaviště pojmete jako příjemnou dámskou jízdu nebo rodinný výlet. Pro děti od dvou let je připraven zábavný dětský koutek s profesionálním dozorem. Více informací na www.interbeautyprague.cz

 


Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání