Prezident Zeman se přehlídky Blanky Matragi nezúčastní

blanka matragi 2014Již příští čtvrtek 13. února pořádá společnost CENTRAL GROUP k 20. výročí svého založení velký charitativní galavečer v pražském Obecním domě. Vrcholem večera bude exkluzivní módní přehlídka světoznámé návrhářky Blanky Matragi s premiérou kolekce „Znovuzrození Fénixe“. Program akce doplní houslový virtuos Pavel Šporcl a operní hvězda Andrea Kalivodová. Celá tato výjimečná společenská událost se koná ve prospěch Nadačního fondu pro zdraví dětí.


Na charitativní galavečer se již prodalo všech téměř 700 vstupenek a je beznadějně vyprodáno. Celková částka za prodej lístků přesáhla 3,5 milionů korun. Podpořit charitu se rozhodl také primátor hlavního města Prahy, pan Tomáš Hudeček, který svolil k prodeji vstupenek do Primátorské lóže v Obecním domě. Jedná se o zcela exkluzivní místa, která nejsou veřejnosti běžně dostupná. Veškerý výtěžek z prodeje těchto vstupenek bude určen na charitu. Druhý exkluzivní prostor, Prezidentská lóže, bude bohužel prázdný. Prezident Miloš Zeman nepochopitelně odmítl podporu charity a lóži neumožnil zpřístupnit.

 

blanka matragi 2014


Nadační fond pro zdraví dětí byl založen v únoru roku 2007 ve prospěch Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze 4 - Podolí. Zakladatelem a hlavním sponzorem nadačního fondu je společnost CENTRAL GROUP.  Za sedm let svého působení fond podpořil již 85 konkrétních projektů. CENTRAL GROUP každoročně předává Nadačnímu fondu pro zdraví dětí garanční šek v hodnotě 1 milion Kč. Více informací o nadačním fondu na www.zdravideti.cz.


Text: Otiz
Foto: Www.matragi2014.cz





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání